Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση»

Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών από την τηλεόραση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως οι γονείς του έμαθαν πως έκανε χρήσεις ουσιών από την τηλεόραση.

«Δουλέψαμε αρκετά με τη σύζυγό μου, έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση των χρόνων, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να υπάρξω σε ένα σπίτι που λέγεται οικογένεια γιατί ήμουν λίγο στον κόσμο μου. Με βοήθησε πολύ», ανέφερε ο Μελέτη Ηλίας.

Όσον αφορά στα εφηβικά του χρόνια αλλά και την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών, ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε: «Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Οι γονείς μου έμαθαν από μία συνέντευξή μου στην τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών. Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε μου λέει “σοβαρά μιλάς; πότε; αφού εδώ ήσουν 20 χρονών;”. Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί.

Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@@ας. Ήμουν τυχερός, είπα τέλος, ένιωθα ότι χάνω την μπάλα».