Μέγκι Ντρίο για Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη: “Με εκμεταλλεύτηκαν…”

Μέγκι Ντρίο για Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη: “Με εκμεταλλεύτηκαν…”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Νot”, παραχώρησε η Μέγκι Ντρίο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο GNTM, στην παλιά της φίλη Ρασέλ, ενώ “κάρφωσε” την Εύη Ιωαννίδου και την Μικαέλα Φωτιάδη.

«Έχω δεχτεί μια πολύ ισχυρή πρόταση από το Big Brother για να συμμετάσχω, πράγμα που δε με ενδιαφέρει για φέτος τουλάχιστον. Χαίρομαι που το όνομά μου έχει ακουστεί για το Dancing with the Stars αλλά δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, αν μου γινόταν θα ήμουν θετική να συμμετάσχω σε αυτό», είπε η Μέγκι Ντρίο και πρόσθεσε:

«Είπα ότι η Παρασκευή Κερασιώτη έχει ως προτεραιότητα μια άλλη δουλειά σε σχέση με το modeling. Η Παρασκευή έχει χαρακτηριστικά μοντέλου, αλλά αν δεν το παλέψει, δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας μοντέλο. Με αυτό το σωματότυπο και αυτόν τον χαρακτήρα δεν κάνει για μοντέλο η Ρασέλ. Ήμασταν φίλες με τη Ρασέλ, μπήκε στο παιχνίδι, με μιμήθηκε, έκανε τα δικά της για να μου μοιάσει, αλλά δεν της βγήκε σε καλό».

Ακόμη, η Μέγκι Ντρίο δήλωσε: «Έχω κάνει λάθη και στο Ευτυχείτε, αλλά και στο GNTM που έμπλεξα με δύο κορίτσια τα οποία δεν το εκτίμησαν που δεν κοίταξα την πάρτη μου, θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό. Αν άλλαζα κάτι στο GNTM θα ήταν να μην κάνω παρέα με τη Μικαέλα και την Εύη. Και οι δύο μου έφαγαν όλη την ενέργεια, με εκμεταλλεύτηκαν και βγήκαν από πάνω μου μετά για να πάρουν λίγη από τη δημοσιότητα που είχα τότε».