Μεγάλη Εβδομάδα και Κυριακή του Πάσχα με τέσσερις Α’ Τηλεοπτικές Προβολές στο Star

Μεγάλη Εβδομάδα και Κυριακή του Πάσχα με τέσσερις Α' Τηλεοπτικές Προβολές στο Star

Μεγάλη Εβδομάδα και Κυριακή του Πάσχα
με  τέσσερις ‘Α Τηλεοπτικές Προβολές

Τέσσερις κινηματογραφικές πρεμιέρες, με τρεις υπέροχες παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά και μία ταινία για όλη την οικογένεια, με ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και ανθρώπινης πίστης στο θαύμα, από τη Μ. Πέμπτη 21/4 έως και την Κυριακή του Πάσχα 24/4, μόνο στο Star!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (BREAKTHROUGH)

Βιογραφικό δράμα, τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Όταν ο Τζον, ο υιοθετημένος γιος της Τζόις Σμιθ, πέφτει σε μια παγωμένη λίμνη στο Μιζούρι, χάνονται όλες οι ελπίδες, καθώς ο Τζον κείτεται φαινομενικά νεκρός. Ενάντια σε κάθε ιατρική υπόθεση στην ιστορία και σε κάθε επιστημονική πρόβλεψη, η ακλόνητη πίστη της Τζόις εμπνέει την κοινότητά της να προσευχηθεί για την ανάρρωση του Τζον. Βασισμένο σε μια απίστευτη αληθινή ιστορία, η ταινία αποτελεί μια συναρπαστική υπενθύμιση ότι η πίστη και η αγάπη δημιουργούν ελπίδα και μερικές φορές ακόμα και θαύματα…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ροξάν Ντόσον

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαρσέλ Ρουίζ, Τόφερ Γκρέις, Κρίσι Μετς, Τζος Λούκας Ντένις Χάιμπερτ, Μάικ Κόλτερ

Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO NINJAGO (THE LEGO NINJAGO MOVIE)

Παιδική ταινία, τη Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου στις 11:15
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμαντον, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ.

Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή τη δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τσάρλι Μπιν

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΛΙ (UP & AWAY)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου στις  21:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ένα χωριατόπαιδο, η αγαπημένη του κατσίκα, ένας άπληστος για εξουσία σουλτάνος, δύο πεινασμένοι αλιγάτορες, ένας αδίστακτος κακοποιός, ένα κορίτσι της πόλης, ένας αφηρημένος πωλητής χαλιών και φυσικά, ένα ιπτάμενο χαλί!

Η ζωή του νεαρού  Χότζα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν αρπάζει την ευκαιρία να ζήσει μια απίθανη περιπέτεια! Κόντρα στις πιθανότητες, καταφέρνει να ταξιδέψει στον κόσμο, να νικήσει τους εχθρούς του, να ξεπεράσει τους φόβους του και τελικά να επιστρέψει στο σπίτι του με ένα απροσδόκητο δώρο!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κάρστεν Κίλεριχ

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

SCOOBY DOO! Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ 13 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ

(SCOOBY DOO! AND THE CURSE OF THE 13TH GHOST)

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, την Κυριακή του Πάσχα 24 Απριλίου στις 11:30
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ο Σκούμπι-Ντου και η ατρόμητη παρέα του καλούνται να εντοπίσουν το τελευταίο από τα δεκατρία φαντάσματα, που είχαν κυνηγήσει πριν από χρόνια…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σεσίλια Αράνοβιτς

*Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη

#StarChannelTV
https://www.star.gr/tv/press-room/     

Το Άγιο Φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές όλων μας,
για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, πιο δημιουργικό!

Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία!