Mega: Ώρα μηδέν

Mega: Ώρα μηδέν

Μετά από μήνες που ο σταθμός της Μεσογείων παρέμενε εν ζωή από απλήρωτους εργαζομένους η DIGEA διέκοψε μετά την απόφαση του ΕΣΡ την παροχή και έτσι το MEGA σταμάτησε να εκπέμπει μετά από 29 χρόνια.

Σήμερα, σε λίγες ώρες θα κριθεί τι θα γίνει με την «κληρονομιά» του καθώς θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται κυρίως στο αρχείο, τις σειρές και το σήμα του, που παραμένει ισχυρό brand name.

Ο πλειστηριασμός θα γίνει στον τρίτο όροφο του κτηρίου της Μεσογείων και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Grant Thornton που έχει αναλάβει ειδικός διαχειριστής θα ανοίξει τους φακέλους που έχουν κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους παρουσία των εκπροσώπων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα είναι τουλάχιστον τρεις, ενώ λέγεται πως ένας από τους τρεις φακέλους θα είναι κατόπιν συνεργασίας επιχειρηματιών που θέλουν να αποκτήσουν και να μοιράσουν στη συνέχεια την ταινιοθήκη.

Ώρα μηδέν λοιπόν για το MEGA καθώς σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιος ή ποιοι θα αποκτήσουν την περιουσία του. Το ερώτημα είναι αν από τα χρήματα πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοί του, αυτοί που δημιούργησαν, συντήρησαν αλλά και κράτησαν στη ζωή το σταθμό όταν κάποιοι πάλευαν… και δυστυχώς κατάφεραν το θάνατό του…!

Πηγή: newsit.gr – Γρηγόρης Μελάς

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.