Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Με δάκρυα στα μάτια επέστρεψε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μετά από τρεις μέρες απουσίας λόγω του θανάτου της μητέρας της, η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη και ντυμένη στα μαύρα καλημέρισε τους τηλεθεατές και τόνισε πως νιώθει σαν να αρχίζει πάλι από την αρχή.

Ενώ στη συνέχεια δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε, το κανάλι, τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές για τα μηνύματα στήριξης.

Τέλος ευχαρίστησε και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας της τους τελευταίους μήνες.

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα βουρκωμένη.