Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με τον Κώστα Τσουρό ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να…»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με τον Κώστα Τσουρό ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@star», βρέθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Ο θεατρικός παραγωγός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει, κατά καιρούς σε εκπομπές, από τρία συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Κώστα Τσουρό, Λάμπρο Κωνσταντάρα και Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Να πω όνομα, δε με νοιάζει. Θυμάμαι τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να χτυπιέται στο πάνελ της εκπομπής που είναι και να λέει “μα, καλά, γιατί τη φιλάει μπροστά στην κάμερα;”.

Δεν πειράζει που λέω ονόματα, σας πειράζει; Θυμάμαι τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να σχολιάζει άσχημα. Με καμία εκπομπή δεν έχω πρόβλημα, απλά είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι που κατά καιρούς με έχουν απογοητεύσει, με έχουν στεναχωρήσει, με έχουν πληγώσει.

Και ο Κώστας Τσουρός. Με τον Κώστα Τσουρό ήμασταν φίλοι μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε να σχολιάζει αρνητικά τον έρωτά μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φιμώσω αυτό που αισθάνομαι. Του έστειλα μήνυμα και του είπα “τι πρόβλημα υπάρχει;”.

Βγήκε την επομένη για να το πουλήσει όλο αυτό, αντί να μου στείλει ένα μήνυμα όπως του έστειλα κι εγώ. Και το είπε δημόσια στον αέρα ότι “ο Μαυρίκιος μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε το λόγο”. Ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να κάνει 2-3% παραπάνω. Εντάξει το κάνανε, καλά πάνε φέτος τα παιδιά» ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.