Ματίνα Νικολάου: “Δεν είναι εύκολο να γυρίζεις στο πατρικό σου…”

Ματίνα Νικολάου: “Δεν είναι εύκολο να γυρίζεις στο πατρικό σου…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Roomies”, βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, τη μητέρα της, ενώ δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση που της έγινε για να το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλο παιδί.

«Σαν μαμά είμαι λίγο αυστηρή. Έχει ψηλώσει πλέον ο γιος μου και φοβάμαι να είμαι πια αυστηρή, δεν με παίρνει κιόλας. Είμαι λίγο αυστηρή, προσπαθώ να έχει πρόγραμμα. Με βοηθάει η μητέρα μου, πάντα ήταν η μαμά δίπλα μου. Χωρίς τη μαμά δεν θα μπορούσα ούτε θέατρα, τηλεόραση, σχολεία. Δεν είναι ότι καλύτερο να γυρίζεις στο πατρικό σου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν μια λύση ανάγκης και μια λύση που εμένα με εξυπηρετούσε λόγω δουλειάς. Αλλά έχει πάει καλά το πράγμα, έχουμε συνηθίσει οι τρεις μας μέσα στο σπίτι και νιώθω ότι και η μαμά μου το έχει ανάγκη να έχει έναν άνθρωπο γιατί όταν “έφυγε” ο μπαμπάς μου τότε πήγαμε με τον Παναγιώτη και μείναμε εκεί», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Στη συνέχεια, η Ματίνα μίλησε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλο παιδί: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξανακάνω οικογένεια και παιδί. Το έχω συζητήσει με τον σύντροφό μου και δεν θέλει ούτε αυτός. Δεν θέλει ούτε καναρίνι στο σπίτι. Οπότε, μια χαρά είμαστε. Δεν είναι κάτι που με καίει αυτή τη στιγμή».