MasterChef 4: Όσα θα δούμε απόψε

MasterChef 4: Όσα θα δούμε απόψε

MasterChef 4 – MasterClass

Δείτε  την Κυριακή 24/5 στις 17:50
στο 63ο Επεισόδιο του MasterChef 4

Το MasterClass πάντα έρχεται να ηρεμήσει τα πνεύματα και να χαλαρώσει τους φιλόδοξους MasterChef.

Καλεσμένος, ο Στέλιος Μαστοράκος, τεχνικός σύμβουλος της εταιρείας The Mart, ο οποίος αποκαλύπτει όλες τις σημαντικές πληροφορίες,  που χρειάζεται να γνωρίζουν οι παίκτες  για το κρέας και τα μυστικά για τις κοπές, ως διευθυντής σπουδών σχολής κρεοπωλών.

Ο Πάνος Ιωαννίδης με βοηθό του τον Σταύρο Βαρθαλίτη, φτιάχνει ένα γρήγορο γλυκό με βασικό υλικό τα cranberries. Με βάση ντακουάζ και 2 διαφορετικές κρέμες, τους δείχνει πόσο εύκολο είναι να δημιουργείς με απλά υλικά τα πολυπόθητα γλυκά, που εναγωνίως προσπαθούν να φτιάξουν κάποιοι στις ομαδικές δοκιμασίες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάνει το μάθημα παιχνίδι και δημιουργεί ένα comfort πιάτο, όπως αυτά που συνηθίζει να αγαπά. Μια σούπα με πατάτα, μπέικον, θυμάρι και καμένο πράσο μαζί με πεντανόστιμα κριτσίνια και κρέμα από Αρσενικό Νάξου, θα κάνει και τους  εννέα καλύτερους του MasterChef 4 να γλείφουν και τα δάχτυλά τους.

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;
Ποιος θα γευθεί τη νίκη;
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;
Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

MasterChef 4 – MasterClass
Κυριακή 24.5.20 στις 17:50 

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Executive Producer: Σάββας Βέλλας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Project Manager: Θανάσης Μητρέλιας
Αρχισυνταξία: Νίκος Κακαρίκας
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Γεωργιάδης
Food and beverage manager: Νίκος Θωμάς
Εκφωνητής: Σολ Σαλτιέλ
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

https://www.star.gr/tv/psychagogia/masterchef/
https://www.star.gr/tv/pressroom/

MasterChef on Social Media
https://www.facebook.com/MasterChefGR/
https://twitter.com/masterchefgr
https://www.instagram.com/masterchefgr/
https://www.tiktok.com/@masterchefgr

#MasterChefGR

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.