Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του, Χάρη: «Στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών»

Μάρκος Σεφερλής για τον γιο του, Χάρη: «Στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί επώνυμων ή πολύ πετυχημένων γονιών»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”, βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του, κάνοντας μια εξομολόγηση για τον γιο του, Χάρη.

«Είμαι καλά. Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής και πρόσθεσε:

«Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Όσο για την απόσταση που πήρε ο γιος του από τον χώρο του θεάματος, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Δεν το ήθελε, όχι ότι το συζητήσαμε. Ενώ πιτσιρικάς του άρεσε, έδειχνε ότι έχει και ταλέντο. Εγώ έλεγα τότε και σε συνεντεύξεις ότι θα μου άρεσε να κάνει τη δουλειά που κάνω εγώ, για να πάρει αυτή την αγάπη που έχω πάρει εγώ. Η Έλενα έλεγε όχι μακριά, γιατί είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι όπως ξέρεις πολύ καλά στην Ελλάδα είναι λίγο κατάρα να είσαι παιδί πολύ επώνυμου ή πολύ πετυχημένου».

«Όταν ο μπαμπάς ή η μαμά κάνει καριέρα μεγάλη, πάντα υπάρχει σύγκριση όσο καλός και να είσαι. Μπορεί να είσαι και καλύτερος αλλά το παιδί δεν μπορεί να αποδείξει ποτέ ότι είναι καλύτερο ή ότι έχει τη δική του προσωπικότητα», συμπλήρωσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ενώ κλείνοντας, ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε: «Δεν φταίει ο κόσμος σε αυτό. Έχει περάσει καλά ή έχει συνδεθεί με τον πατέρα ή τη μητέρα και μετά πάντα το παιδί κουβαλάει αυτή την ιδιότητα: ο γιος ή η κόρη του τάδε ή της τάδε».