Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στο παρελθόν που θα την άφηνε παράλητη.

Επιπλέον, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου εξομολογήθηκε πως πονάει ακόμη κάθε μέρα και ότι η κατάσταση με την υγεία της δεν θα αλλάξει.

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει» είπε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα. Το επανήλθες είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου, πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει».

«Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη… βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό» πρόσθεσε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.