Μάριος Αθανασίου για τις εκλογές: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και σε πολύ…»

Μάριος Αθανασίου για τις εκλογές: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και σε πολύ...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μίλησε ο Μάριος Αθανασίου που βρέθηκε στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης “Ποντικοπαγίδα”.

Ο ηθοποιός που συμμετέχει στη θεατρική παράσταση, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν θα πολιτευόταν. Ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte, με τον ίδιο να αποφεύγει να απαντήσει, λέγοντας πως την αγαπά πολύ και αν θέλει να πει κάτι, θα το πει σε εκείνη επί προσωπικού.

«Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, ζυγίζω κάποια πράγματα και συζητάμε πολύ σοβαρά για κάτι. Εγώ ούτως ή άλλως είδη πολιτεύομαι με το ΣΥΡΙΖΑ στο Βόριο τομέα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις και θα το μάθουμε. Είναι ότι πιο διακριτικό μπορώ να πω», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Δε θέλω να σχολιάσω για τη Μαρία. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δε θέλω να μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κάνουμε σχόλια, κριτική. Ό,τι θέλω να πω, το λέω στη Μαρία επί προσωπικού» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ενώ όταν οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν πως η ηθοποιός πολλές φορές σε συνεντεύξεις της αναφέρεται στην αδυναμία που έχει ο γιος τους σε εκείνον, ο Μάριος Αθανασίου σχολίασε με χαμόγελο: «Όλοι έχουμε αδυναμία σε όλους».

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Μάριο Αθανασίου να σχολιάσει και το άβολο περιστατικό που συνέβη στις πρόβες του Madwalk όταν η Μαρία Σολωμού είχε μία πολύ έντονη αντίδραση μπροστά σε έναν δημοσιογράφο. Ωστόσο, και πάλι ο Μάριος Αθανασίου απέφυγε να σχολιάσει το παραμικρό λέγοντας πως δε γνωρίζει το περιστατικό.