Μάριον Μιχελιδάκη για περιπέτειά της με κορονοϊό: “Έκανα εξετάσεις και έδειξαν ότι έχω θέμα στους πνεύμονες…”

Μάριον Μιχελιδάκη για περιπέτειά της με κορονοϊό: “Έκανα εξετάσεις και έδειξαν ότι έχω θέμα στους πνεύμονες…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day”, βρέθηκε η Μάριον Μιχελιδάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και ότι μετά της γύρισε σε πνευμονία.

«Το περνούσα στο σπίτι, ήμουν ψύχραιμη, με ήπια συμπτώματα. Είχα χαμηλό πυρετό. Ήμουν πάρα πολύ σχολαστική και ψύχραιμη τηρώντας τα μέτρα. Δευτέρα και Παρασκευή έκανα τεστ και ήταν αρνητικά. Την Κυριακή ένιωσα ένα μικρό πονόλαιμο. Τη Δευτέρα ξύπνησα πολύ πρωί για ανεξήγητο λόγο.

Έκανα self test και βγήκε καραμπινάτο θετικό. Έβαλα τη μάσκα μου και πήγα στο φαρμακείο και αγόρασα οξύμετρο παρακεταμόλη και μετά ειδοποίησα το κανάλι. Το κανάλι μετά μου έστειλε rapid και μοριακά test. Τις πρώτες 4 μέρες είχε σχετικά χαμηλό πυρετό μέχρι 38.

Είχα μεγάλη κόπωση, ένιωθα ότι δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι να πάω στον καναπέ. Δεν έχασα όσφρηση και γεύση. Την 4η μέρα ένιωσα καλύτερα και την 6η μέρα ένιωθα χειρότερα. Πιο άσχημα από την πρώτη. Αργότερα ένιωσα μια δύσπνοια κι έκανα εξετάσεις, όπου έδειξαν ότι έχω θέμα στους πνεύμονες.

Οπότε μετά πήρα αντιβίωση και κορτιζόνη και τώρα θέλει μεγάλη προσοχή. Ο γιατρός μου, παρά το γεγονός ότι έχω αντισώματα, μου είπε να φοράω τη μάσκα μου όταν υπάρχει κόσμος γιατί υπάρχουν και οι μεταλλάξεις», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη.