Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, πέρασα εμπαιγμό»

Μάριον Μιχελιδάκη: «Ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, πέρασα εμπαιγμό»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την παραίτησή της από την ΕΡΤ, την νέα της εκπομπή, τον χωρισμό της από τον Βασίλη Νομικό αλλά και την κόρη τους.

«Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της. Με δουλειά και προσπάθεια όμως όλα φτιάχνουν. Παράλληλα έχει τον ενθουσιασμό, την διάθεση να το παλέψεις, να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, καινούργιες συνεργασίας, καινούργιο περιβάλλον», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ενώ σχετικά με την παραίτησή της από την ΕΡΤ, η Μάριον Μιχελιδάκη ξεκαθάρισε: «Με κάποιους στην ΕΡΤ είχαμε συνδεθεί και αγαπηθεί πάρα πολύ. Ένα χρόνο πριν φύγω από την ΕΡΤ δεν το φανταζόμουν καν, έλεγα ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγω. Ένιωθα ότι είναι το σπίτι μου αλλά ξαφνικά μου κάνανε έξωση. Αισθάνθηκα ότι εξωθήθηκα σε μια παραίτηση. Μπορεί να μιλάω με χαμόγελο αλλά μέσω μου νιώθω μια θλίψη και ένα παράπονο».

«Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς δεν φανταζόμουν ότι θα με καλούσαν στα γραφεία να μου πουν ότι είμαι καλή αλλά δεν ξέρουν τι να με κάνουν. Από την ΕΡΤ μου διέψευδαν ότι έκαναν άλλοι δοκιμαστικά όσα έκανα διακοπές και ενώ εγώ ήξερα ότι συνεχίζω. Πέρασα ένα πράγμα που εγώ θα το πω κόσμια “εμπαιγμό”. Έπαιρνα τηλέφωνα και μου έλεγαν πως δεν ισχύουν αυτά που διάβαζα στα δημοσιεύματα και ξαφνικά μου είπαν θα δούμε κάτι άλλο. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική αξιοπρέπεια.

Πληγωνόμουν συνέχεια γιατί αυτό κράτησε καιρό. Πιο πολύ από όλα με πείραξε ο τρόπος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ενώ αναφερόμενη στον χωρισμό της από τον Βασίλη Νομικό και την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, η Μάριον Μιχελιδάκη δήλωσε: «Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε καλές σχέσεις. Έχουμε και ένα παιδί 20 ετών. Συζητάμε τα επαγγελματικά μας αλλά όχι όσο παλιά που ήταν μια μόνιμη κουβέντα μέσα στο σπίτι. Ήμουν και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών αλλά ήμασταν οικογένεια. Δεν υπήρξαν ούτε καβγάδες ούτε τίποτα. Όταν χωρίζαμε με τον Βασίλη, επειδή τις ώρες εκείνες υπάρχει πίκρα και θλίψη, του είπα ότι δεν θέλω να ανεβάσουμε τον τόνο της φωνής μας. Χαίρομαι που η κόρη μου δεν έχε καθόλου εικόνες εντάσεων».