Μαριώ & Γιάννης Λεμπέσης: «Ξεθύμανε η κολόνια» | Νέα Κυκλοφορία

Μαριώ-Γιάννης-Λεμπέσης-250x250.jpg

Με τον χαρακτηριστικό και αλληγορικό τίτλο «Ξεθύμανε η κολόνια», κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το καινούργιο τραγούδι, ντουέτο, της θρυλικής ρεμπέτισσας Μαριώς και του τραγουδοποιού Γιάννη Λεμπέση. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο Γιάννης Λεμπέσης.

Μουσικά κινείται στους λαϊκούς μουσικούς δρόμους χιτζάζ και πειραιώτικο. Ρυθμικά είναι ένα πανέμορφο γρήγορο ζεϊμπέκικο και στιχουργικά επισημαίνει τη φθορά της σχέσης ενός ζευγαριού με την πάροδο του χρόνου, με σατυρικές αιχμές αλλά και αληθινές διαπιστώσεις έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον και να κυλά ευχάριστα.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στο Studio Emphasis του μαέστρου και σπουδαίου μουσικού Γιάννη Φουστέρη (εκεί ο Λεμπέσης ηχογραφεί τα τελευταία 23 χρόνια). Συμμετέχουν με την ψυχή και τη μαστοριά τους φίλοι μουσικοί και πολλά χρόνια συνοδοιπόροι.

Έπαιξαν ζωντανά και παρεΐστικα, κάτι που φαίνεται και στο άριστο αποτέλεσμα της ηχογράφησης:

Ο κορυφαίος σολίστας Δημήτρης Κρητικός στο μπουζούκι, ο Γιάννης Λεμπέσης στο μπαγλαμά, ο βράχος Πορφύρης Κονάς στο ακορντεόν, ο σπουδαίος Θεόδωρος Κυδωνιεύς στην κιθάρα, ο Σπύρος Γλένης στα κρουστά και ο μαέστρος Γιάννης Φουστέρης στο πιάνο και το μπάσο.