Μαρίνα Σάττι: «Με την αδερφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών»

Μαρίνα Σάττι: «Με την αδερφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Μαρίνα Σάττι.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγωγή της, στην οικογένειά της αλλά και στην πρώτη φόρα που γνώρισε την αδερφή της.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, σε μια χώρα όπου υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά.

Πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε περισσότερο από ότι στην Ελλάδα γιατί ερχόμασταν από μια χώρα που ήταν πιο μπροστά. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν και κάποια στιγμή θα έρθουν και εδώ.

Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα γιατί έχει ξανά παντρευτεί και η αδερφούλα μου είναι εκεί. Με την αδερφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήθελε πολύ να μας βλέπει ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και πολύ ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες, είναι αξιοθαύμαστη», είπε η Μαρίνα Σάττι.