Μαριλού Κατσαφάδου για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Μαριλού Κατσαφάδου για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογου, βρέθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων. Ενώ μίλησε συγκινημένη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση. Ήταν αδελφική σχέση. Ο αδερφός που δεν είχα. Ο Πάνος είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και να ήταν αυτή η γυναίκα για εκείνον. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τον Πάνο, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Πάνο. Δεν το κατάλαβα ότι έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις.

Ήταν ωραίος τύπος. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που δεν θα περνούσες ωραία μαζί του. Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούργιο από τον Πάνο. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί… Μετά στην επανάληψη», είπε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Να θυμίσουμε πως οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και στη σειρά του “Σέρρες”.