Μαριάντα Πιερίδη: “Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995…”

Μαριάντα Πιερίδη: “Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995…”

Μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η Μαριάντα Πιερίδη που θέλησε να μιλήσει για τα δικά της προβλήματα με παρενοχλήσεις, χωρίς όμως να τα διευκρινίζει.

«Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα. Πάντα κάτι με συγκρατούσε κ με βοηθούσε όλα αυτά τα χρόνια, να λύνω θέματα “τέτοιου είδους” όσο γίνετε πιο άμεσα, χωρίς θόρυβο αλλά με μεγάλο ψυχικό κ οικονομικό́ κόστος. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να έχω ψυχική ηρεμία. Και πάντα προσπαθούσα να έχω μια μικρή “καβάτζα” για τον-την επόμενο-νη που θα αναγκαστώ να πω “όχι” ή “ως εδώ”.

Και πάντα όταν τελείωναν τα αποθέματα ξεκινούσα πάλι και πάλι από την αρχή. Χωρίς θόρυβο, χωρίς πανικό. Έκανα και λάθη. Ναι. Ξεφεύγεις από την Σκύλλα κ σε αρπάζει η Χάρυβδη. Είναι θέμα επιλογής και ευτυχώς όχι πάντα. Δρόμος γεμάτος εμπόδια κ βαθιές λακούβες αυτή η δουλειά, όπως και η ίδια η ζωή.

Και αν θες να περπατάς μπροστά στα φώτα με το κεφάλι ψηλά, χωρίς ταμπέλες στο κούτελο και να κοιμάσαι καλά τα βράδια, αυτή είναι η διαδρομή αν με ρωτάς. Φοράς το μεγαλύτερο σου χαμόγελο και προχωράς χωρίς να αφήνεις τα “μήπως” σου να γίνουν “δεν έπρεπε”», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.