Μαριάννα Τουμασάτου: “Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι”

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show”, βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την νέα της εκπομπή «Η φωτογραφία της Ζωής μου» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της επιφύλαξε μια έκπληξη, αφού είδε φωτογραφίες της δικής της ζωής.

Μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου αναφέρθηκε και στο θέμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα.

«Αυτοί που βρίζουν ή χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις – γιατί έτσι είναι και η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη- έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παρεμβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα είτε σηκώνοντας το χέρι. Άλλο να γράψεις ένα κείμενο, πάντα εκεί κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει.

Άλλα οι συμπεριφορές απέναντι στα κορίτσια, που τους κλείδωσαν πόρτες, που ήταν μικρές και τους φερθήκαν με έναν άσχημο τρόπο, ελεεινό τρόπο, εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους…Αν το κάνεις σε ένα κορίτσι 22 χρονών είναι αλλιώς από μια μεγαλύτερη γυναίκα που μπορεί να αντιδράσει.

Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι πάει να πει τους κλειδώνεις την πόρτα; Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Δεν ήταν η κακιά στιγμή», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.