Μαριάννα Τουμασάτου: «Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ακόμη και αν αθωωνόταν»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ακόμη και αν αθωωνόταν»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την αντιδικία της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη, τονίζοντας πως δεν ήταν μάρτυρας σε κάτι για να μπορεί να εκφέρει δημόσια άποψη ωστόσο από συζητήσεις της με την ηθοποιό γνωρίζει κάποια πράγματα.

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…».

Μάλιστα, η Μαριάννα Τουμασάτου ρωτήθηκε για το αν σε περίπτωση που ο Πέτρος Φιλιππίδης αθωωνόταν, θα δεχόταν να συνεργαστεί μαζί του με εκείνη να εμφανίζεται κατηγορηματικά αρνητική.

«Δε θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση» είπε η ηθοποιός.

Όσο για το αν έχει δει να αλλάζει κάτι μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι… Προσπαθούμε να συνηθίσουμε την ιδέα χάνοντας την ουσία. Η ουσία είναι “όχι βία σε κανέναν άνθρωπο” κανένα πλάσμα δεν πρέπει να κακοποιείται».