Μαρία Τζομπανάκη: “Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου”

Μαρία-Τζομπανάκη-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», παραχώρησε η Μαρία Τζομπανάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον «Σασμό», στη συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά και στη μεγάλη της αγάπη, την Κρήτη.

Μάλιστα, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πως από το 1999 έχει φτιάξει το μνήμα της, στον τόπο καταγωγής της.

«Το περίμενα ότι ο Σασμός θα έχει τεράστια αποδοχή. Το έλεγα στον παραγωγό μας και μου έλεγε πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ τηλεοπτική επιστροφή. Ακολουθώ τη ροή της ζωής.

Αν έλειπα και την έβλεπα αυτή τη δουλειά, θα έλεγα “γιατί λείπω εγώ”; Είναι δώρο ζωής που παίζω με τον γιο μου. Δεν έβλεπα πολύ τηλεόραση όσο έλειπα. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει όριο στα ριάλιτι» είπε η Μαρία Τζομπανάκη σχετικά με τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

Ενώ όταν στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για την Κρήτη, αποκάλυψε:

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Έχουμε οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Εγώ θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο».