Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου, αγαπώ πολύ και την οικογένειά του»

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου, αγαπώ πολύ και την οικογένειά του»

Συνέντευξη στο sdna.gr και τη Βίκυ Γεωργάτου, παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την καλή φετινή πορεία στο τερέν, αλλά και για την προσωπική της ζωή, αφού αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Και μια ερώτηση εξωαγωνιστική: μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες των εκλογών ήταν αυτή με τον Κωνσταντίνο (Μητσοτάκη) να κλαίει έχοντας στην αγκαλιά του τις αδερφές και τη μητέρα του. Εσύ πώς ένιωσες όταν την είδες;

«Δυστυχώς δεν ήμουν στην Ελλάδα στις εκλογές. Ήταν πολύ συγκινητικό διότι εκτός του ότι τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί είναι ο άνθρωπός μου – τώρα που σκέφτομαι αυτή τη φωτογραφία θέλω να κλάψω – αγαπώ πολύ και την οικογένειά του. Και μου στέκονται σε κάθε μου βήμα, σε κάθε μου αγώνα, γενικά είναι πάρα πολύ κοντά μου.

Ξέρω και πόσο έχουν παλέψει οικογενειακά όλοι μαζί και πόσο ωραίο είναι ότι βγήκε αυτό προς τα έξω και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, ένιωθα τελείως FOMO (Fear of Missing Out), τελείως… στην απέξω που δεν μπορούσα να είμαι εκεί! Χάρηκα, όμως, πολύ με το αποτέλεσμα και κυρίως για εκείνον και την οικογένειά του».