Μαρία Ναυπλιώτου: «Η θεατρική μου ενηλικίωση έγινε όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία»

Μαρία Ναυπλιώτου: «Η θεατρική μου ενηλικίωση έγινε όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο που την έφερε τη θεατρική της ενηλικίωση.

«Αυτό που βλέπει ο κόσμος από την παρουσία μου είναι λόγω της μορφής μου πιστεύω που είναι κάπως πιο αυστηρή. Στην πραγματικότητα δεν είμαι έτσι. Δεν εμφανίζομαι συχνά στην τηλεόραση γιατί δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Εμφανίζομαι όταν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου και να επικοινωνήσω τη δουλειά μου», ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Για την ρόλο της στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» που πρωταγωνιστεί, η Μαρία Ναυπλιώτου είπε: «Η Φιλουμένα ήταν ένα στοίχημα για μένα, κάτι που επιθυμούσα πολύ, γιατί δεν βλέπει κανείς τη Φιλουμένα σε μένα. Η δουλειά μου είναι να είμαι ηθοποιός και να μπαίνω στα παπούτσια διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών από μένα. Η διαδρομή έγινε όπως γίνεται με όλους τους ρόλους, προσπαθώντας να κατανοήσω και να νιώσω τον χαρακτήρα».

«Η δική μου θεατρική ενηλικίωση έγινε όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία. Γιατί όταν βγήκα είχα τόσο πολύ άγνοια κινδύνου και καταβρόχθιζα τους ρόλους. Ήρθε η στιγμή που έπαιξα έναν πολύ δύσκολο ρόλο, την «Ελβίρα» στον Δον Ζουάν το 2000. Ζήτημα να βγαίνεις σε ένα 3ωρο έργο, 10 λεπτά. Έχει δύο ριζικές αλλαγές ο ρόλος αυτός. Δεν κατάλαβα τίποτα», απάντησε η Μαρία Ναυπλιώτου.