Μαρία Κορινθίου: “Φοβήθηκα, ήταν κίτρινος και νόμιζα ότι ήταν καρδιά”

Μαρία Κορινθίου: “Φοβήθηκα, ήταν κίτρινος και νόμιζα ότι ήταν καρδιά”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό τόσο η ίδια όσο και ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα είχα έρθει στα στούντιο του ΑΝΤ1 γιατί είχα γυρίσματα για τον Αρναούτογλου και το Ρουκ Ζουκ. Γύρισα από τα γυρίσματα και δεν ήταν καλά. Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά του μέτρησα το οξυγόνο και δεν ήταν καλά.

Στις 2 το βράδυ τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά και εκεί διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο Σωτηρία. Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν. Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας ήταν και μόνος του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο.

Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κορονοϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία. Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά. Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης. Ο συγκεκριμένος ήταν και ανεμβολίαστος. Στον θάλαμο του Γιάννη ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και βγήκε και πιο γρήγορα», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.