Μαρία Κορινθίου: «Αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρωινό και με…»

Μαρία Κορινθίου: «Αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρωινό και με...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για το μέλλον της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε περίπτωση που εκείνος μετακομίσει στην πρωινή ζώνη.

«Φιλτράρω και παίρνω πέντε πράγματα. Πέντε συζητήσεις που μπορεί να κάνω, πέντε προτάσεις που μπορεί να γίνονται τις βάζω στο τραπέζι, τις μελετάω και από εκεί και πέρα προχωράω. Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις, μέχρι και πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι συζητούσα με άλλο κανάλι για κάτι πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα κάνω θα συνδυάζεται με την τέχνη μου. Μυθοπλασία, η τηλεόραση δεν είναι μόνο η παρουσίαση. Όλα τα σκέφτομαι, όλα τα βάζω στο τραπέζι» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε περίπτωση που εκείνος μετακόμιζε στην πρωινή ζώνη και ο Γιώργος Λιάγκας στην απογευματινή, η Μαρία Κορινθίου απάντησε:

«Εξαρτάται. Δε μπορώ να απαντήσω. Τι να πω για τον Γρηγόρη; Ότι το κάνει χρόνια και έχει χιλιοκάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή; Είναι μάστερ σε όλο αυτό. Εξαρτάται. Πριν πολλά χρόνια, τρεις φορές είχαμε συζητήσει με τον Γρηγόρη κάποια πράγματα».