Μαρία Καβογιάννη: «Στο Ντόλτσε Βίτα ήμουν έγκυος στην κόρη μου»

Μαρία Καβογιάννη: «Στο Ντόλτσε Βίτα ήμουν έγκυος στην κόρη μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Μαρία Καβογιάννη θυμήθηκε μερικές από τις πιο αστείες στιγμές που έζησε στα γυρίσματα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα».

Μάλιστα, εκείνο που θυμάται έντονα από το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου ήταν το άγχος της, το οποίο την έκανε να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Ρήγας να αρχίσει να αγχώνεται. Ενώ εκείνη που την βοήθησε να το ξεπεράσει ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Η Ασπασία μου άρεσε γιατί έβλεπε τα πράγματα με μια δική της οπτική που ήταν παράλογη και είχε ένα χιούμορ ιδιαίτερο» είπε η Μαρία Καβογιάννη αποκαλύπτοντας ότι την περίοδο των γυρισμάτων ήταν έγκυος στην κόρη της.

«Στο σενάριο ήταν να πω δύο φορές το “I will survive” στη σκηνή που συγυρίζω, εγώ όμως δεν σταματούσα να το τραγουδώ. Δεν άκουγα να μου λέει κάποιος cut και δεν καταλάβαινα και γιατί με άφηναν να τραγουδάω… Γέλαγαν όλοι στο γύρισμα!», είπε για την σκηνή που έγραψε ιστορία.

Ενώ όσο για μια δύσκολη στιγμή που θυμάται από τα γυρίσματα της σειράς είπε: «Μία δύσκολη στιγμή που θυμάμαι ήταν στην Κέρκυρα, όταν με τραβούσαν ενώ περπατούσαμε στα καλντερίμια, ώσπου με έχασαν κι εγώ έπαιζα μόνη μου».