Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μού έκανε πρόταση γάμου για λογαριασμό του Φρέντυ»

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία Γερμανού μού έκανε πρόταση γάμου για λογαριασμό του Φρέντυ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου με αφορμή το βιβλίο της που είναι βασισμένο στη ζωή της.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε η Ναταλία Γερμανού στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Φρέντυ Γερμανό, ενώ όπως είπε το μεγαλύτερο λάθος της είναι το ότι εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους.

«Η Ναταλία έκανε την πρόταση γάμου σε εμένα για λογαριασμό του Φρέντυ. Στον Γερμανό άρεσε που με έβλεπε στις ταινίες και ήθελε να με γνωρίσει και με βλέπει η Ναταλία και του λέει, “μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι την κυρία Ιωαννίδου που είναι και ωραία;». Ο Γερμανός τότε ούτε καν είχε τολμήσει να μου πιάσει το χέρι» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου είναι ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Μια δήθεν φίλη μου με κατέστρεψε. Για τρία χρόνια έτρωγε από εμένα η ίδια, ο άνδρας της και η οικογένειά της. Έχασα όλα τα πράγματα του Φρέντυ σταδιακά. Τα πούλησα όλα για να μπορώ να επιβιώνω με μια αξιοπρέπεια» πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου.