Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δε θέλω να μιλήσω»

Μαρία Ηλιάκη: «Με τον Νίκο Μουτσινά δε θέλω να μιλήσω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως αν ο ηθοποιός και παρουσιαστής την καλέσει στο «Καλό μεσημεράκι», δεν θα πάει.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία.

Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο. Παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει.

Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω να πάω.

Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.