Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: “Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι…”

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: “Δεν μου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για το μωρό, το γαϊδούρι…”

Μια αναφορά στον Νίκο Μουτσινά έκανε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα;”.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι” σχολίασε κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα κάποιων προσώπων.

«Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία. Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος», είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ενώ μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος η Μαρία Ηλιάκη έδωσε μια απάντηση στον Νίκο Μουτσινά λέγοντας: «Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά.

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή».