Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά…»

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τον Νίκο Μουτσινά…»

Στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, μίλησε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου και την παρότρυνση από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Μάλιστα, η Μαρία ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να ξαναμιλήσει για τον Νίκο Μουτσινά.

«Το σκέφτηκα, το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού…», είπε η Μαρία Ηλιάκη για το νέο της αυτό τηλεοπτικό βήμα.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας. Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο».

Σχετικά με τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε: «Δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ».