Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη»

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την εργασιακή βία που έχει υποστεί και τα σκληρά σχόλια που έχει ακούσει αλλά και τα παιδικά χρόνια.

«Έχω βιώσει εργασιακή βία κυρίως από γυναίκα, επειδή γέλαγε ο κόσμος μαζί μου και δεν της άρεσε. Δε μου έχει τύχει κάτι όπως αυτά που έτυχαν στα κορίτσια που τις θαυμάζω πολύ και μπράβο τους» είπε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

«Έχω γεννηθεί με αγχώδη διαταραχή, όχι με νευρά αλλά βγαίνει έτσι. Την ‘άκουσα’ πολύ στην εύτερη καραντίνα, πήγα στον ψυχίατρο, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ευτυχώς.. Δεν κοιμόμουν, φοβόμουν να βγω από το σπίτι μην πάθει κάτι το σκυλί μου… Ήταν δύσκολα που μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Όταν ένα παιδί γεννάει ένα παιδί μεγαλώνεις μαζί. Όταν ήμουν μικρή δε χαιρόμουν που είναι νέα, γιατί ερχόταν στο σχολείο και επειδή είναι πάρα πολύ όμορφη την κοίταγαν όλοι.

Ήμουν μικρή όμως δεν καταλάβαινα γιατί γινόταν αυτό απλά δεν ήθελα να την κοιτάνε…Με τον μπαμπά μου δεν έχω πολλές σχέσεις, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, έχει κάνει τη δική του οικογένεια. Μπορεί αν τον είχα να μην τα πήγαινα καλά με τη μαμά μου γιατί δεν ταιριάζανε με τίποτα αυτοί οι δυο άνθρωποι. Αλλά όχι, δεν έχω μεγαλώσει ξέροντας πολύ καλά αυτόν τον άνθρωπο» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί λόγω της εμφάνισής της, η Μαρία Διακοπαναγιώτου δήλωσε: «Έχω δεχθεί πάρα πολλά αρνητικά σχόλια και ειδικά τότε με τη διαφήμιση… Μου έλεγαν ‘πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη;’ Καλά…ηρέμησε, μη με παντρευτείς αν δε θες».