Μαρία Μπεκατώρου: «Γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου»

Μαρία Μπεκατώρου: «Γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Still Standing» και το μέλλον του. Ενώ αιφνιδιάστηκε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 που ολοκληρώνεται.

«Μια χαρά σε βλέπω… Κούκλα σε βλέπω… Τελειώνει και το συμβόλαιο. Τι έπαθες; Σοκ; Σοκαρίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πολύ ωραία χρονιά, φανταστική χρονιά. Με το Still Standing μου νομίζω να έκανε τον κύκλο του. Απλά, ουσιαστικά, βάζω ένα ερωτηματικό σε αυτό που είπες, γιατί δεν έχω ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι ολοκληρώνεται. Έτσι νιώθω όμως. Θα το ξαναέκανα και άλλη χρονιά, αλλά υπό ορισμένες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο, να βάζαμε και άλλα πράγματα μέσα. Αλλά όχι να είναι καινούργιο παιχνίδι. Γραμμένο με χρυσά γράμματα το Still Standing στο βιογραφικό μου», ανέφερε η Μαρία.

Ενώ για το Your Face Sounds Familiar και το συμβόλαιό της, η παρουσιάστρια τόνισε: «Είμαι περήφανη που κάνω αυτό το show. Γίνεται με χαρά και αγάπη και είναι ένα οικογενειακό πρόγραμμα. Μπράβο σε όλους. Στον ΑΝΤ1 είμαι από το 2013. Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα το Σαββατοκύριακο. Πέρασα φανταστικά. Δε μπορώ πολύ το πάνελ. Θέλω χαρά. Να κάνω κάτι με χαρά. Είναι κομβικό το σημείο στην πορεία μου. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Αυτό που θέλω να κάνω σίγουρα μετά είναι ψυχαγωγία… Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν. Αυτό είναι θέμα ασφάλειας, θέμα χαρακτήρα».