Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη, παραχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τα προγράμματα που επιλέγει να βλέπει η ίδια.

«Όταν ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο αυτή η σύμπραξη, το μεγάλο ερώτημα για μένα ήταν εάν θα φτάναμε Μάιο-Ιούνιο και θα λέγαμε ότι αυτό πήγε καλά. Αυτό πήγε όντως καλά, ήταν μία κίνηση μεγάλου ρίσκου για μένα και το έκανα εις γνώσιν μου. Τώρα, μιλώντας εκ του ασφαλούς, είμαι χαρούμενη για αυτή την επιλογή», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αυτή είναι μία συζήτηση που αφορά τον Γιώργο και τον ΑΝΤ1. Εγώ ήρθα εδώ με μία συμφωνία που αφορά στη συνεργασία μου με τον Γιώργο, οπότε εμένα ο λόγος μου τελειώνει κάπου εδώ. Πάντως, επειδή έχουμε πάει πολύ καλά, εγώ θα είμαι εδώ και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός», ξεκαθάρισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν είναι χωρισμένη σε χωράφια η τηλεόραση. Κι εμείς έχουμε ψυχαγωγικές πινελιές. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό, οι συνάδελφοι έχουν την ενσυναίσθηση ότι δεν γίνεται να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Και καλώς έκαναν», τόνισε η Μαρία Αναστασοπούλου.