Μάρα Ζαχαρέα: «Αγόρι μου, δεν ξέρω τι να σου πω και τι να σε ρωτήσω, έχω έναν γιο περίπου στη δική σου ηλικία»

Μάρα Ζαχαρέα: «Αγόρι μου, δεν ξέρω τι να σου πω και τι να σε ρωτήσω, έχω έναν γιο περίπου στη δική σου ηλικία»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, μίλησε ο Ανδρέας Αλικανιώτης που κατάφερε όχι μόνο να βγει ζωντανός από το μοιραίο τρένο που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας στα Τέμπη αλλά, μπόρεσε να σώσει ακόμη 10 συνεπιβάτες του ρισκάροντας την ίδια του τη ζωή.

«Καλησπέρα, Ανδρέα μου. Αγόρι μου, δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ξέρω τι να σε ρωτήσω. Έχω και εγώ έναν γιο περίπου στη δική σου ηλικία. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που μιλάμε μαζί. Πες εσύ ό,τι θέλεις, ό,τι σου βγαίνει από την ψυχή σου. Σε ποιο βαγόνι ήσουν και τι πρόλαβες να συνειδητοποιήσεις» ήταν τα λόγια με τα οποία η Μάρα Ζαχαρέα καλησπέρισε τον 20χρονο νεαρό.

«Εκείνη την ώρα μιλούσα με φίλους μου, μιας και οι γονείς μου βρίσκονταν στην Αθήνα, ώστε κάποιος να έρθει για να με παραλάβει από τον σταθμό και να με πάει στο σπίτι. Τότε, λοιπόν, ήταν η στιγμή που έγινε αυτό το τράνταγμα και το μπαμ! Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρέθηκα να είμαι σε ένα αιωρούμενο βαγόνι, το οποίο το μόνο που το κάλυπτε ήταν η φλόγα τριγύρω και σπινθήρες. Μια εικόνα η οποία με έχει στιγματίσει και δεν μπορώ να την σκέφτομαι» περιέγραψε ο Ανδρέας Αλικανιώτης.

Ενώ λίγο πριν κλείσει τη σύνδεση με τον νεαρό, η Μάρα Ζαχαρέα εμφανώς συγκινημένη του είπε: «Ανδρέα μου, θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για τη συνομιλία που είχαμε. Συγχαρητήρια σε εσένα, συγχαρητήρια και στους γονείς σου για τις αρχές και τις αξίες που σου έχουν δώσει και τον τρόπο που σε έχουν μεγαλώσει. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ».