Μάνος Τσαγκαράκης: Ο Δημητράκης από “Το Νησί” μεγάλωσε και παίζει στον “Σασμό”

Μάνος Τσαγκαράκης: Ο Δημητράκης από "Το Νησί" μεγάλωσε και παίζει στον "Σασμό"

Τον Μάνο Τσαγκαράκη τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από 11 χρόνια μέσα από την σειρά «To Νησί» στο Mega.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Τσαγκαράκης, ήταν τότε μόλις 10 χρονών και είχε συμμετάσχει στο αγαπημένο σίριαλ, ερμηνεύοντας τον ρόλο του Δημητράκη Λεμονιά.

Ενώ από τότε δεν τον είχαμε δει ξανά στην τηλεόραση, φέτος εμφανίζεται στο σίριαλ «Σασμός» του Alpha, ως φίλος του Νικηφόρου και του Μανώλη.

«Έχω αλλάξει εσωτερικά πολύ, στο μυαλό, έχω ωριμάσει. Το πρόσωπό μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Στο “Νησί” είχα περάσει από κάστινγκ, γιατί ψάχνανε ντόπια παιδιά για τους ρόλους. Με πήγαν οι γονείς μου και με πήραν. Τότε η Βικτόρια Χίσλοπ μου μιλούσε πολύ, ήταν συνέχεια στα γυρίσματα και με βοηθούσε. Ήταν πάντα ευδιάθετη, μέσα στη χαρά και πρόθυμη» είπε ο Μάνος Τσαγκαράκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σχετικά με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» ο ίδιος τόνισε: «Ο ρόλος αυτός ήρθε πολύ ξαφνικά. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή να περάσω από κάστινγκ και με πήρα. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Συνάντησα ηθοποιούς που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο Μανόλης γνωρίζει τον δολοφόνο, είναι δεδομένο. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνει».