Μάκης Δελαπόρτας: «Η αιτία που βρέθηκαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου είμαι εγώ»

Μάκης Δελαπόρτας: «Η αιτία που βρέθηκαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι η Ρένα Βλαχοπούλου είμαι εγώ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων διηγήθηκε την ιστορία του πως βρέθηκαν για πρώτη φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου.

«Εγώ ήμουν η αιτία που η Ρένα κι η Αλίκη βρέθηκαν μαζί. Ήταν σε μια βραδιά τιμητική για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη, δε γινόταν. Η Αλίκη αγαπούσε όμως πολύ τη Ρένα και μου έλεγε τι τυχερός είσαι που κάνεις παρέα με τη Ρένα. Θέλω να τη γνωρίσω από κοντά» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε:

«Εκείνη τη βραδιά γνωρίστηκαν και σε μία εβδομάδα πήρα την Αλίκη και την πήγα στο σπίτι της Ρένας για να φάμε. Ενημέρωσα τη Ρένα ότι η Αλίκη δεν τρώει τίποτα και θα της έχεις λίγο ψαράκι και λίγη σαλατούλα. Λέει θα κάνω και κανένα κατσικάκι μην έρθει και κανένας άλλος. Η Αλίκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε κάποια δεξίωση.

Άλλαξε και πήγαμε. Περάσαμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ και βγάλαμε φωτογραφίες. Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα, δεν την είχε γνωρίσει από κοντά ποτέ. Εκείνο το βράδυ έσκασε η Αλίκη κι έφαγε και κατσικάκι και πατατούλες».