Μαίρη Συνατσάκη: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια για τα μαλλιά της

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια για τα μαλλιά της

Η Μαίρη Συνατσάκη μας έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση και έτσι πριν μερικές ημέρες έκανε ακόμη μια αλλαγή και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Έτσι τα έκοψε σε κοντό καρέ, ενώ άνοιξε το καστανό που είχε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, πηγαίνοντας αρκετά προς τις ξανθές αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα, ωστόσο δεν ενθουσίασε όλους τους θαυμαστές της κι έτσι, η φωτογραφία με την οποία παρουσίασε το νέα της look συγκέντρωσε ποικίλα σχόλια.

Διαβάζοντας η ίδια τα αρνητικά λόγια για την ανανεωμένη εμφάνισή της, η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει σε αυτούς μέσα από ένα μεγάλο κείμενο που ανήρτησε στα προσωπικά της social media.

Η ανάρτηση έγραφε χαρακτηριστικά:

“Λοιπόν έχω την ανάγκη να μοιραστώ κατιτίς μαζί σας. Που λέτε εγώ έκοψα τα μαλλιά μου και τα έβαψα. Αντίστοιχης σημασίας πράγμα με το να έτρωγα πρωινό ξερω’γω. Ωστόσο για αυτήν μου την απόφαση άκουσα πολλά καλά και κολακευτικά σχόλια [ευχαριστώ], άκουσα ανθρώπους να μην το επικροτούν πολύ ευγενικά [ευχαριστώ] αλλά άκουσα και ανθρώπους να λένε “Χάλια”, “Καταστράφηκες”, “Απαίσια”, “Έγινες κι εσύ σαν όλες τις ξανθιές” μπιριμπιριμπιρι.

Άκουσα επίσης ανθρώπους να μου λένε “Μπράβο που το τόλμησες και τι θαρραλέα που είσαι” ή απλά να αναρωτιούνται “Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου;”. Θετικά ή αρνητικά, αυτά τα τόσο έντονα σχόλια φυσικά με προβλημάτισαν. Γιατί το έκανα; Πρόδωσα την μελαχρινή μου φύση; Έγινα ένα ακόμη ξανθό στερεότυπο; Έχασα την θυληκότητά μου; Μετά θυμήθηκα ότι πρόκειται για τρίχες! Τ Ρ Ι Χ Ε Σ! Βγαίνουν, πέφτουν, κόβονται, βάφονται, χρησιμεύουν για να ζεσταίνεται το κρανίο. Δεν ξέρω πότε απέκτησαν τοοοόση σημασία για τις γυναίκες και γιατί έλαβα τόσα πολλά μηνύματα απο κορίτσια που έλεγαν “Αχ θέλω κι εγώ και δεν το τολμάω” αλλά επανήλθαν στο μυαλό μου τα μηνύματα του στυλ “Πάει χάλασες” “Θέλουμε την παλιά Μαίρη πίσω” και κατάλαβα γιατί κάποιος να μην πάρει την απόφαση. Που σιγά την ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο!

Αυτό που μάλλον θέλω να πω είναι πως αν κάποιος έχει νιώσει απογοήτευση(!) με την επιλογή που έκανες εσύ στα δικά σου μαλλιά, είναι δικό του το πρόβλημα και πρέπει να το λύσει εκείνος και όχι να βάλεις εσύ εξτένσιον και τρέσες για να του αρέσεις. Αν επίσης κάποιος απογοητεύτηκε(!) από μια αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου τότε μιλάμε για πολύ ρηχή περίπτωση “κάποιου”. Αν κάποια από εσάς θέλει να κάνει τα μαλλιά της παπαγαλί αγορέ, επειδή ΕΤΣΙ θέλει, να γράψει τα κοινωνικά στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες μακρυμαλούσες με μπούκλες για να ειναι “ΣΕΞΥ”, εκεί που δεν πιάνει μελάνι, και να κάνει τα μαλλιά της παπαγαλί αγορέ γιατί είναι τρίχες. Βγαίνουν, πέφτουν, κόβονται, βάφονται, χρησιμεύουν για να ζεσταίνεται το κρανίο. Να αγαπάτε τον εαυτό σας τόσο πολύ που να αντέχετε να τολμάτε οτιδήποτε φανταστείτε… Έχει πλάκα!”