Maggie Civantos: “Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω το τελευταίο κεφάλαιο του Vis a vis: El Oasis “

Maggie Civantos: "Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω το τελευταίο κεφάλαιο του Vis a vis: El Oasis "

Μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα είναι το «Vis A Vis», το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους και έχει καταφέρει τον τελευταίο μήνα να βρίσκεται στο top 10 των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού.

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Macarena Ferreiro, μια αφελής κοπέλα που ερωτεύεται το αφεντικό της και εξαιτίας του διαπράττει αδίκημα.

Η Maggie Civantos όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Las chicas del cable (Τηλεφωνήτριες), αλλά και στην σειρά Malaka, στον επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο της, Blanca.

Η ηθοποιός φέτος αποχαιρετά τον θρυλικό της χαρακτήρα Macarena στη σειρά, με τo spin off της πέμπτης σεζόν που έχει τίτλο «Vis a vis: El Oasis»

Αν και έχει τέσσερις αρκετά πλούσιους κύκλους, η δράση στις φυλακές της Cruz del Sur και Cruz del Norte δεν σταματάει ποτέ και έτσι ολοκληρώνεται και η τελευταία σεζόν στο Netflix.

Η νέα ιστορία θα ακολουθήσει κατά κύριο λόγο τη ζωή της Macarena και Zulama μετά τη φυλακή, που από εχθροί – αντίπαλοι κατάφεραν να γίνουν «ένα» και να καταστρώνουν νέα πλάνα για να ζουν την ελευθερία τους.

Η Maggie Civantos μιλώντας στα Ισπανικά Μέσα, μίλησε για την σειρά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε: “Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω το τελευταίο κεφάλαιο του Vis a vis: El Oasis “

Το Yellow Tide (Vis a vis fans) έχει αποχαιρετήσει την Maca και την Zulema όπως τους άξιζαν.
Ναι, ήταν μια πολύ επιθυμητή σεζόν. Και ήθελα επίσης να μπορέσω να ερμηνεύσω και να εξερευνήσω αυτήν τη σχέση μεταξύ της Μακαρένα Ζουλέμα και να την πάρω σε ένα μέρος εκτός από το μίσος. Θυμάμαι όταν το επιβεβαίωσε μαζί μου, σκέφτηκα: επιτέλους θα είμαστε σε θέση να αποχαιρετήσουμε όπως αξίζει η σειρά. Οι άνθρωποι ζήτησαν να δουν τι συμβαίνει σε αυτές τις γυναίκες. Και το να βρισκόμαστε σε μια περιοχή έξω από τη φυλακή ήταν πολύ έξυπνο. Το να βλέπεις πώς αποφασίζουν να ζήσουν μαζί είναι κάτι γεμάτο αντιφάσεις. Και αυτό είναι ένα δώρο.

Μόλις ξεκινήσει το πρώτο κεφάλαιο, η Μακαρένα λέει ότι θέλει να αλλάξει τη ζωή της.
Ναι, αυτή η ανάγκη προέρχεται από πολύ νωρίτερα. Εδώ και αρκετό καιρό αισθάνεται ότι πρέπει να αφήσει αυτήν την εγκληματική ζωή, θέλει μια πιο φυσιολογική. Και ανακαλύψαμε γρήγορα γιατί. Αλλά επειδή η σειρά είναι πολύ κατακερματισμένη, υπάρχει πολλή αναδρομή, για να κατανοήσετε τη στάση των χαρακτήρων που πρέπει να δείτε ολόκληρη η σειρά. Επειδή κατανοούμε τα πράγματα από το πρώτο κεφάλαιο στο τέταρτο. Ακόμα απολάμβανε από την πρώτη.

Υπάρχει επίσης ένα διάλειμμα με την Zulema.
Υπάρχουν εντάσεις, ναι. Είναι σαν να ήταν μια διάλυση. Επικεντρώνεται εκεί έξω. Είναι η οικογένειά του. Το άλλο μισό. Για μένα έσπασε με τον εαυτό της, που είναι το άλλο μισό. Και αυτό προϋποθέτει σύγκρουση, ένταση και ότι όλα πάνε στραβά στην τελευταία ληστεία. Όλα αυξάνονται. Δεν πάει καλά γιατί δεν είναι σε καλή στιγμή. Η σειρά ξεκινά σε σημείο σύγκρουσης, αλλά έχουν πολλά: πρώτα, με τη ληστεία. τότε, μεταξύ τους, ένα ακόμη μεγαλύτερο, και εσωτερικά, επίσης με τον εαυτό τους. Η σειρά είναι γεμάτη από μικρές συγκρούσεις που μετατρέπονται σε πολύ μεγάλες.

Αντ ‘αυτού, τη Λα Φλάκα (έπαιξε η ηθοποιός Isabel Naveira) φαίνεται να βρει έναν φίλο.
Ένας από τους χαρακτήρες με τους οποίους έχει σχέση με τη La Flaca, επειδή γνωρίζουν ο ένας τον άλλον από το παρελθόν. Υπάρχει κάτι εκεί για το πώς καταλαβαίνει τη φιλία και όχι τι μπορεί να ζήσει με τη Zulema. Το να παίζεις αυτό και να το συγκρίνεις είναι ενδιαφέρον. Αλλά και με τη Mónica [Lisi Linder] υπάρχει πολλή συγγένεια. Πηγαίνει ακόμη και λέγοντας, “Σε μια άλλη ζωή θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλοί φίλοι.” Προσωπικά, μου άρεσε πολύ να δουλεύω με τη Lisi, γιατί βλέπεις το πιο ανθρώπινο κομμάτι της Macarena.

Και πώς ένιωσες να αποχαιρετήσεις σε μια σειρά που έχει σημασία για σένα;
Ελπίζω ότι οι οπαδοί καταλαβαίνουν ότι πρέπει να τελειώσει. Δεν πρέπει να επιμηκυνθεί και να καταστραφεί. Η μαγνητοσκόπηση της τελικής ακολουθίας ήταν μαγική. Έμεινα ενθουσιασμένος. Γνωρίζοντας ότι ήταν ο αποχαιρετισμός της σειράς μας έκανε να το απολαύσουμε με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Αλλά δεν υπάρχει επιστροφή. Αποχαιρετούμε αυτούς τους χαρακτήρες και αυτήν την ιστορία. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να δω το τελευταίο κεφάλαιο.

Όταν η σειρά τελείωσε στην Antena 3, οι άνθρωποι ζήτησαν περισσότερα. Και έχουν υπάρξει τρεις άλλες σεζόν στο Fox.
Vis a vis: Το Oasis αισθάνεται σαν δώρο. Και μια ανακούφιση. Αυτό το κεφάλαιο έχει πλέον κλείσει και είμαι ευγνώμων που κατάφερα να το απορρίψω με αυτόν τον τρόπο. Και όχι με ένα επεισόδιο, αλλά με μια ολόκληρη σεζόν.