Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: «Κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ από τον ΣΚΑΪ. Ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι»

Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: «Κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ από τον ΣΚΑΪ. Ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι»

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, μίλησε η Μάγδα Τσέγκου με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε εκείνη

«Ήμουν από τις πρώτες το 2017 που μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων το 2017 γιατί θεωρώ ότι είναι ένα κοινωνικό ζήτημα και είχα δεχτεί πάρα πολύ bullying στα social media αλλά δε με ενδιαφέρουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν απλά ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζουν.

Διάβασα κι εγώ ότι η Ντόρα Κουτροκόη έφυγε από τον ΣΚΑΪ, δεν γνωρίζω το γιατί, αλλά κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ όταν ήμουν στο ίδιο κανάλι. Ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι, βρέθηκα στον δρόμο τότε. Σε παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε “παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο”.

Νομίζω ότι πρέπει σε όλες τις δουλειές πρέπει να υπάρχει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο στη μέση της χρονιάς. Και η Ντόρα έχει και ένα παιδί που το μεγαλώνει μόνη της. Εμένα αυτό λίγο με χάλασε. Από την άλλη πλευρά, για να σταμάτησαν τη συνεργασία τους, αυτοί κάτι ξέρουν», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

https://youtu.be/zWtT6OSiKEA