Μάγδα Τσαγγάνη για δολοφονία Μαρίας Μπονίκου από τον γιο της: «Είχε πει σε κάποιον ότι έτσι όπως κάνει θα τη σκοτώσει μια μέρα»

Μάγδα Τσαγγάνη για δολοφονία Μαρίας Μπονίκου από τον γιο της: «Είχε πει σε κάποιον ότι έτσι όπως κάνει θα τη σκοτώσει μια μέρα»

Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Μπονίκου δολοφονήθηκε στην Αίγινα τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Ιουνίου, από τον 46χρονο γιος της.

Ενώ συγκλονισμένη είναι και η Μάγδα Τσαγγάνη για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίδου.

Μάλιστα, η φίλη και γειτόνισσα της ηθοποιού στην Αίγινα, μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”

«Απέναντι ακριβώς από το σπίτι της Μαρίας Μπονίκου είναι το κτήμα και το σπίτι μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Με τον άντρα της τον Μάνο που πέθανε πριν δυο χρόνια είχαμε επίσης δουλέψει πολλές φορές μαζί στο θέατρο, Όσο για τον Σπύρο… Παιδιά δεν το πιστεύω… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, μου συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Το παιδί αυτό, το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί.

Ήταν λίγο περίεργο άτομο. Έβριζε δυνατά… Καμιά φορά, όταν έγραφε κάποιο βιβλίο ο Μάνος μου έλεγε η Μαρία ότι γύρναγε και του έλεγε, “άντε μωρέ ψωνάρα”. Υπήρχε πρόβλημα. Ξέραμε ότι δεν δούλευε. Εγώ τον ήξερα, είχα τα τυπικά μαζί του. Το ακούω από χθες και δεν το πιστεύω. Δεν είχαν παλιότερα πρόβλημα τέτοιο, φωνάζανε.

Εντάξει, όλες οι οικογένειες φωνάζουν. Μερικές φορές βλασφημούσε κιόλας. Αυτό που λένε στην Αίγινα είναι ότι έπρεπε η Μαρία να είχε έρθει να μας τα πει όλα. Θα γλίτωνε. Ήξερα ότι είναι λίγο περίεργος. Αμίλητος… Μαθαίνω τώρα ότι είχε προβλήματα πολλά και η Μαρία μαθαίνω ότι είχε πει σε κάποιον “αμάν, έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Αυτή τη στιγμή λέω, τι άλλο τα ζήσω.

Η Μαρία μας έλεγε, “τι θα κάνω, δεν παντρεύτηκε”, είχε μπει και σε μια δουλειά αυτός, μετά έφυγε… Κάποια στιγμή μετά τον θάνατο του Μάνου, η Μαρία του είχε πει, “Ρε Σπύρο τι θα κάνεις, ο πατέρας σου πέθανε, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε” και εκείνος μου είπε ότι της απάντησε, “Αν πεθάνεις εσύ, θα τα πουλήσω όλα και θα αυτοκτονήσω”…. Τα έχω χαμένα», είπε η Μάγδα Τσαγγάνη.