Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε»

Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, άφησε ο Δάκης που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ.

Ωστόσο, η ίδια μίλησε και στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε πως ο Δάκης τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε πολύ.

Παράλληλα η κα. Καρρέρ ανέφερε πως το Σάββατο 28 Μάϊου ήταν μαζί με τον τραγουδιστή και πως για την κηδεία του θα βγει σχετική ανακοίνωση.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά. Τον λατρεύω και θα τον αγαπώ για πάντα. Αύριο θα ξέρουμε πότε θα είναι η κηδεία και θα γίνει σχετική ανακοίνωση» τόνισε η Λουκίλα Καρρέρ.