Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: «Λιποθύμησα, ήταν 20 λεπτά χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη»

Λουκία-Παπαδάκη-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη.

Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο», μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην Λάμψη.

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά. Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα» αποκάλυψε η Λουκία Παπαδάκη.

«Δεν συνδυάσαμε τη σειρά με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί… Δεν ήμουν έγκυος όταν γράφτηκε. Έχει έναν τρόπο και φαίνεται το άτιμο, δεν το ανακοίνωσα. Εγκυμονούσε η Σάντρα, πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Μου έλεγαν τι πειστικά παίζετε την έγκυο! Έκανα έναν χρόνο παύση, είχα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και έκανα εκπομπή στην ΕΡΤ 3. Στη σειρά ήμουν στην Αμερική.

Η Βίρνα είχε ερωτευτεί τον Τζώνη Θεοδωρίδη και έκανε παιδί μαζί μου. Του την έπεσα σικάτα και έγιναν απείρου κάλλους πράγματα. Καθόμαστε και μιλάμε τέσσερις ώρες για τη Λάμψη. Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο όλα αυτά που έχω κάνει στη σειρά» πρόσθεσε χιουμοριστικά η Λουκία Παπαδάκη.