Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, αν μου έλεγε όχι θα…»

Λούκας Γιώρκας: «Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, αν μου έλεγε όχι θα...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Λουκάς Γιώρκας.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων σχολίασε την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, λέγοντας: «Έχουμε κάνει την βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο ”διπλωματικό επεισόδιο”».

Ενώ σε ερώτηση αν του έχει συμβεί ποτέ κάτι περίεργο στην πίστα, ο Λούκας Γιώρκας απάντησε: «Έχει τύχει να μου βγάλουν το κορδόνι από το παπούτσι και να μου σκίσουν το πουκάμισο. Από τα νεύρα μου όταν μου έσκισαν το πουκάμισο, έσκισα και τη φανέλα μου. Έμεινα ημίγυμνος».

Επίσης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και επεξήγησε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ, λέγοντας: «Παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες».

Παράλληλα ο Λουκάς Γιώρκας μίλησε και για την μέλλουσα σύζυγό του, Βασιλική και τον γάμο τους.

«Με την Βασιλική γνωριστήκαμε από κοινή μας φίλη. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε, ήρθε και έδεσε. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, δεν έχω άγχος. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό» είπε με χιούμορ ο Λούκας Γιώρκας και πρόσθεσε: «Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό. Δεν θα ήθελα στον γάμο μου να βρεθεί ένα μικρόφωνο μπροστά μου. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».