Life is a beach: Mission Spain-Portugal | Όσα θα δούμε σήμερα

Life is a beach: Mission Spain-Portugal | Όσα θα δούμε σήμερα

LIFE IS A BEACH
MISSION: SPAIN – PORTUGAL

Σάββατο 4.7.20 στις 14:00

Ταξιδιωτική εκπομπή με τους Χάρη Κιαγιαδάκη, Αλέξανδρο Προκοπάκη, Γιάννη Βαρελά.

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να κάνεις ένα road trip 12.000 χλμ με τους φίλους σου, με απώτερο σκοπό να εξερευνήσεις παραλίες;

Tο “Life is a beach” επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το τρίτο μεγάλο Mission, μετά την Ελλάδα και το Μεξικό.

Για ακόμη μια φορά θα δεις την αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, αυτή τη φορά στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε!

Ακολούθησε την παρέα του “Life is a Beach” σε ένα συναρπαστικό οδοιπορικό από μέρος σε μέρος, πάντα με απόλυτο προορισμό την παραλία.

Βουτιές, street food, νέοι φίλοι, μέρη γεμάτα ενέργεια και ιστορία, camping με «διανυκτέρευση» χιλιάδων αστεριών, αμέτρητα ηλιοβασιλέματα και κάμποσες αναποδιές.

Με moto «η καλύτερη παραλία είναι αυτή που δεν έχεις δει ακόμη» πάμε να ανακαλύψουμε τον κόσμο μαζί!

Παρουσίαση: Χάρης Κιαγιαδάκης, Αλέξανδρος Προκοπάκης, Γιάννης Βαρελάς
Σκηνοθεσία: Χάρης Κιαγιαδάκης
Μουσική: MD RECORDING STUDIOS – AND.ID

Περίληψη επεισοδίου 7 – Σάββατο 4.7.20 στις 14:00
LIFE IS A BEACH | MISSION: SPAINPORTUGAL| ΜΑΛΑΓΑ

42 μέρες συνεχούς πορείας και παρέας. Η ιστορική πόλη – λιμάνι Μάλαγα και οι νότιες παραλίες της Ισπανίας, ανοίγουν το δρόμο της επιστροφής.

Πρώτη στάση για την παρέα του Life is a beach, η κοσμοπολίτικη “Ακτή του Ήλιου”, μια τεράστια ακτογραμμή στην περιφέρεια της Ανδαλουσίας. Η αναχώρηση από την παραλία Μαρμπέλα γίνεται άμεσα, καθώς η παρέα δεν εντυπωσιάζεται καθόλου, αλλά αρκείται σε μια δροσιστική βουτιά για το ξύπνημα.

Η παρέα συνεχίζει ακάθεκτη προς τη Μάλαγα και αρχίζει την περιήγηση στο ιστορικό κέντρο μια πόλης με ιστορία 3.000 χρόνων, εξερευνώντας το καθηλωτικό αρχιτεκτονικό τοπίο, με τις υπέροχες καθολικές εκκλησίες, δίπλα σε υπέροχα παλάτια, τον εμβληματικό καθεδρικό ναό και το οχυρό Αλκαθάμπα. Αρχαία και κοσμοπολίτικη, με το ιστορικό κέντρο της να αποτελεί ένα «ανοιχτό μουσείο», που διηγείται μια ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων, η Μάλαγα εξακολουθεί να διατηρεί ανέπαφες τις ιστορικές ρίζες της και να εντυπωσιάζει με τη σύγχρονη αστική κουλτούρα της. Μια πόλη, που σου δημιουργεί την επιθυμία να ζήσεις εκεί.

Επόμενος στόχος οι νότιες ακτές της Ιβηρικής, με πρώτη την παραλία Λα Καρέτα ντε Μάρο. Μια ιδανική παραλία, με λίγο κόσμο, κρυστάλλινα νερά και άγρια όψη. Με θετικές εντυπώσεις συνεχίζουν με ένα μικρό ψαροχώρι, την Χεραδούρα.

Συνέχεια με το αγαπημένο χόμπι του Χάρη, αυτό της αναζήτησης παραλίας για διανυκτέρευση. Ο κλήρος πέφτει στην περιοχή Κάπο ντε Γκάτα, στη μεγαλύτερη παράκτια περιοχή της Ανδαλουσίας, που προσφέρει ξεκούραση overnight. Η παραλία Ελ Πλαγιάζο έχει ένα φοβερό τοπίο να προσφέρει για πρωινό. Με θέα τους βράχους της Σαμολάτα και το κάστρο του Σαν Ραμόν, είναι δικαιολογημένα μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Ισπανίας.

Πλάγια Λα Καρολίνα και Ντε Κοσαδόρες, δύο ακόμη pin για τον ταξιδιωτικό χάρτη του Life is a beach στην Ισπανία, σε επιβλητικούς κόλπους, με εντυπωσιακά νερά και χρυσοκίτρινη άμμο. Το κεφάλαιο παραλίες κλείνει με την Μπολνουέβο, με μια περίεργη διάθεση, που φέρνει η κούραση του μεγάλου οδοιπορικού και της σκέψης του γυρισμού.

*** Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν την εμφάνιση του COVID-19***

https://www.star.gr/tv/psychagogia/life-is-a-beach/
https://www.star.gr/tv/press-room/

#LifeIsABeach #StarChannelTv