Λιάγκας – Σκορδά: “Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ποιος είναι – Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις”

Λιάγκας - Σκορδά: "Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ποιος είναι - Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις"

Σοκ προκάλεσε η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram, η οποία έγραψε πως γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αυτοϊκανοποιόταν σε οντισιόν μπροστά της.

Μάλιστα, το θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να κάνουν αποκαλύψεις.

«Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά. Όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες, όπως χθες η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που κάνει λόγο για πολύ γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι. Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός. Εγώ τον ξέρω και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί.

Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Ξεκάθαρα. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ: Στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο, το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς που το βίωσαν ως σεξουαλική παρενόχληση.

Εγώ πάλι όταν άκουσα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά επεσήμανε: «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση».