Λένα Δροσάκη: «Από την ημέρα που έγινα μητέρα όλα τα μυστικά μου αποκαλύφθηκαν»

Λένα Δροσάκη: «Από την ημέρα που έγινα μητέρα όλα τα μυστικά μου αποκαλύφθηκαν»

Συνέντευξη στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, παραχώρησε η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά “Το αύριο μας ανήκει” του Mega, μίλησε για όλα λίγους μήνες μετά την καταγγελία της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Υποδύεστε μια γυναίκα που κρύβει πολλά μυστικά… Θα αποκαλυφθούν σύντομά κάποια από αυτά;

Οι γυναίκες που έχουν μυστικά δεν παύουν να έχουν. Είναι η ζωή τους μπλεγμένη µε μυστήρια και, ίσως, κάπως ενδόμυχα τα επιδιώκουν κιόλας. Η συνέχεια επί της οθόνης. Είμαι σίγουρη ότι κάποια από αυτά θα βγουν στην επιφάνεια.

Η Λένα έχει μυστικά;

∆εν µου αρέσουν τα ψέματα στη ζωή µου. Θεωρώ ότι τα μυστικά είναι σαν να λες µε κάποιον τρόπο τη μισή αλήθεια. Βέβαια, όλοι μέσα µας, βαθιά, κρύβουμε κάποια πράγματα. Στη δική µου περίπτωση, από την ημέρα που έγινα μητέρα όλα αυτά έπαψαν να υπάρχουν. Αποκαλύφθηκαν.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας η μητρότητα;

Πάρα πολύ, στο 100%. Η μητρότητα έδωσε άλλο νόημα στη ζωή µου, όλα άλλαξαν. Η καθημερινότητα µου, τα συναισθήματα µου, ο τρόπος που σκέφτομαι. Όλη µου η κοσμοθεωρία. Η μαμά Λένα είναι διαφορετική πλέον.

Πώς είναι ο Αλέξανδρος ως σύντροφος και ως πατέρας;

Ως πατέρας, είναι, απλά, υπέροχος. Τρυφερός, συναισθηματικός, δοτικός και δίπλα στο παιδί µας. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω, είναι στο άλλο δωμάτιο µε τον γιο µας και παίζουν (γελάει). Ως σύζυγος, είναι επίσης αυτό. Και είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι υποστηρικτικός, ευαίσθητος, ώριμος και προστατευτικός. Στέκεται βράχος στα δύσκολα. Είναι πραγματικός συνοδοιπόρος στη ζωή µου ο άντρας µου.

Πιστεύετε πως θα αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο του θεάτρου μετά την καταγγελία σας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Το ελπίζω, το εύχομαι και το προσμένω. Να αλλάξουν όλα, όχι µόνο στο θέατρο, διότι παντού γίνονται αυτά. Δυστυχώς! Να αλλάξει η κοινωνία µας και να έχουμε δύναμη όλοι µας να πούμε «όχι» σε τέτοιου είδους περιστατικά. Χρειάζεται δύναμή ψυχής.

Υπήρχαν γυναίκες που θέλησαν να επικοινωνήσουν μαζί σας;

Φυσικά, και ακόμα συμβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις το θάρρος να μιλήσεις και να έχεις απέναντί σου και κάποιον που θα σε ακούσει. Συγχαίρω τους ανθρώπους που βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν. Και είμαι εδώ για όποιον µε χρειαστεί.