Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 16.00

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 42 Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Χάρη στον Manuel, η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι στο Tigre για να επιλύσει τη σύγκρουση μεταξύ Miranda και Eugenio. Η Virginia και ο Javo εκτίθενται μπροστά σε όλους, παρόλο που δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους. Ο Ignacio εκμεταλλεύεται τα αποτελέσματα του σχεδίου του και πλησιάζει ξανά στη Virginia, αλλά πρώτα αντιμετωπίζει τον Javo και του ασκεί πίεση. Η Lucía χρησιμοποιεί το γεγονός ότι έχει γρίπη ως δικαιολογία για να αποφύγει το Mariano. Ομολογεί στις αδελφές της, την Carla και τη Flor, τη συναισθηματική της αδυναμία να είναι σε σχέση. Η Flor διαφωνεί με τον Dany για ιδεολογικά ζητήματα. Η Miranda εκπλήσσεται όταν ο Manuel λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και πρέπει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση από το παρελθόν του. Η Virginia λέει στον Javo ότι καλύτερα να μείνουν χώρια.

Επεισόδιο 43 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΑΦΙΞΕΙΣ

Το ξενοδοχείο εξακολουθεί να μην διαθέτει φυσικό αέριο, το οποίο προκαλεί πολλά προβλήματα. Ωστόσο, ο Ignacio καταφέρνει να επιλύσει το ζήτημα και ενεργοποιεί το αέριο σε χρόνο ρεκόρ. Ο Manuel ανησυχεί για το τηλεφώνημα που έχει λάβει. Η Lucía και ο Mariano διαφωνούν ξανά και συμφωνούν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ένα από τα ξαδέρφια του Sebastian ζητά από την Carla να ελέγξει αν είναι καλά. Η Carla πηγαίνει στο διαμέρισμά του και συναντά τη Nadia, η οποία την κατηγορεί για παραβίαση της περιοριστικής εντολής. Στο ξενοδοχείο πραγματοποιείται εκδήλωση μουσικής. Η Lolita είναι η παραγωγός του συγκροτήματος και της αρέσει ο Javo. Κατόπιν αιτήματος όλων, η Carla τραγουδά στην εκδήλωση. Ωστόσο, είναι λυπημένη αφού αισθάνεται μόνη της. Ο Federico προσπαθεί να την ενθαρρύνει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Carla βγαίνει για μια βόλτα και συλλαμβάνεται από την αστυνομία λόγω της καταγγελίας της Nadia. Η Virginia πιστεύει ότι το ενδιαφέρον του Ignacio για αυτήν αυξάνεται και την κάνει να νιώθει πολύ μπερδεμένη. Αποφασίζουν να προσπαθήσουν  να κάνουν μωρό. Ο Manuel δανείζεται το σπίτι του Mariano για να περάσει μια ρομαντική βραδιά με τη Miranda. Την επόμενη μέρα, όταν ξυπνά, συνειδητοποιεί ότι έχει φύγει, αφήνοντάς της ένα αντίο. Πολύ στενοχωρημένη η Miranda τον ακολουθεί στο αεροδρόμιο. Η Lucia πηγαίνει μαζί της. Όταν φτάσουν, η Lucía ανακαλύπτει μέσω της Flor ότι η Carla συνελήφθη και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Η Miranda είναι συντετριμμένη γιατί δεν καταφέρνει να σταματήσει τον Manuel. Ο Mariano την βρίσκει να κλαίει και να την παρηγορεί.

Επεισόδιο 44 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η Virginia, η Flor και η Lucia πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα για να βγάλουν την Carla από τη φυλακή. Η Virginia προσποιείται ότι είναι η δικηγόρος της. Η Virginia και η Flor μιλούν στον Sebastian και του ζητούν να αφήσει τις κατηγορίες. Ο Sebastian πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να μιλήσει με την Carla: του λέει ότι δεν τον αγαπά πια και ότι αυτό που είχαν τελικά τελείωσε. Η Miranda νιώθει άθλια τώρα που ο Manuel έχει φύγει. Ο Mariano προσπαθεί να την παρηγορήσει, αλλά αυτό κάνει τη Lucia να ζηλέψει. Ο Javo προσκαλεί τη Lolita για δείπνο. Ο Ignacio πηγαίνει ταξίδι και η Virginia τον βοηθά να πακετάρει. Μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα, οι αδελφές κανονίζουν να δειπνήσουν όλες μαζί στο σπίτι της Virginia, τώρα που ο Ignacio δεν είναι σπίτι. Η Flor νιώθει μελαγχολική τώρα που ο Dany έχει φύγει. Η Flor πρόκειται να στείλει στο Dany ένα φωνητικό μήνυμα, αλλά μετά αλλάζει γνώμη. Η Lucia δεν θέλει να παρευρεθεί στο δείπνο στο σπίτι της Virginia επειδή δεν θέλει να συναντήσει τη Miranda. Η Μιράντα τους λέει ότι δεν πρόκειται να πάει. Ωστόσο, ο Federico την ενθαρρύνει να φάει μαζί με τις αδελφές της. Ο Mariano και ο Javo τρώνε στο σπίτι του Mariano. Η Lolita έχει χάσει το κλειδί για το σπίτι της και τηλεφωνεί στο Javo, ο οποίος την καλεί να πάει στο σπίτι του Mariano και να περιμένει εκεί μέχρι να επιστρέψει ο συγκάτοικός της. Παίζουν πόκερ και μετά κοιμάται στον καναπέ. Η Miranda πηγαίνει τελικά στο διαμέρισμα της Virginia. Μετά από μερικές συγκρούσεις, συμφωνούν εκεχειρία και αφήνουν τις διαφορές τους στην άκρη.

Επεισόδιο 45 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η Miranda είναι πολύ λυπημένη και αναστατωμένη για την αναχώρηση του Manuel. Μιλά με τη μητέρα της και αποφασίζει να βγει μαζί της για να τον βγάλει από το μυαλό της. Η Carla εξακολουθεί να είναι μεθυσμένη. Κοιμήθηκε δίπλα στη Lucía, αλλά την ξυπνούν στο ξενοδοχείο γιατί υπάρχει πρόβλημα με κάποιες χαμένες αποσκευές. Η Lucía ζηλεύει πολύ το Mariano και, βλέποντάς τον τόσο κοντά στη Lolita την κάνει να αισθάνεται ακόμη ποιο χάλια. Η Virginia βλέπει τη Lolita πολύ κοντά στον Javo και ζηλεύει. Η Flor θυμώνει με τον Dany επειδή γιορτάζει την απόφαση κάνοντας μπάρμπεκιου στο ξενοδοχείο γνωρίζοντας ότι είναι vegan. Το μπάρμπεκιου έχει επιτυχία και όλοι οι επισκέπτες είναι ευχαριστημένοι, εκτός από τις αδερφές του ‘’STAR’’, που δεν τους αρέσει καθόλου. Η Flor παρατηρεί ότι η Miranda είναι πολύ λυπημένη και αποφασίζει να κανονίσει μια συνάντηση με τις αδελφές της στο δωμάτιό της για να την ενθαρρύνει.

Επεισόδιο 46 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Carla είναι ενθουσιασμένη επειδή πραγματοποιεί συνεντεύξεις για να προσλάβει ένα νέο διευθυντή. Η Virginia της ζητά μια εξήγηση σχετικά με την αναγκαστική άδεια του Javo. Ο Lucho, ξάδελφος του Mariano, φτάνει στο ξενοδοχείο. Όταν μαθαίνει ότι ψάχνουν για νέο διευθυντή, μπαίνει στη συνέντευξη, κλέβοντας ένα κοστούμι από έναν από τους καλεσμένους. Η Carla το ανακαλύπτει. Ο Lucho προσποιείται τότε ότι είναι φιλοξενούμενος, αλλά στα μισά της συνέντευξης, εκτίθεται και διώχνεται από το ξενοδοχείο. Ο Mariano είναι θυμωμένος με τον ξάδερφό του. Ο Dany κάνει πρόταση για άλλη μια φορά στη Flor. Δέχεται, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα σταματήσει να εργάζεται στο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος. Η Flor προτείνει στον Dany τη θέση του διευθυντή, αλλά η Carla και η Lucía δεν συμφωνούν. Η Flor θυμώνει. Ο Federico και ο Leo προσπαθούν να ενθαρρύνουν τη Miranda προσκαλώντας την να δουν ταινίες. Η Βιρτζίνια Virginia επισκέπτεται τον Javo. Η Lolita την ρωτά αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Η Lucía και ο Mariano διαφωνούν ξανα έντονα και, ως συνήθως, υπάρχει σεξουαλική έλξη μεταξύ τους. Η Carla και η Lucía προσλαμβάνουν έναν νέο διευθυντή και του ζητούν να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό. Leo, Federico, Miranda, Flor και Dany πηγαίνουν σε ένα μπαρ. Ο Leo ζηλεύει όταν βλέπει ότι τη Miranda που φλερτάρει με τον Federico. Ο Ignacio ζητά από τη Virginia να συνεργαστεί μαζί του σε μια υπόθεση. Αυτό τους φέρνει πιο κοντά, και ο Javo τους παρακολουθεί. Ο Lucho μπαίνει στο δωμάτιο του νέου διευθυντή. Η Carla τον ανακαλύπτει και τον βγάζει έξω.