Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 19:00

LAS ESTRELLAS 117-120 

Επεισόδιο 117: ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Η Elisa δίνει στη Lucia ένα κουτί που περιέχει φωτογραφίες και πράγματα από την παιδική της ηλικία. Και οι δύο νιώθουν συναισθηματικά φορτισμένες.

Η Lucía έχει το υπερηχογράφημα που δείχνει ότι έχει δίδυμα. Όταν βλέπει και ακούει τους καρδιακούς παλμούς τους, αρχίζει να αποδέχεται την εγκυμοσύνη της.

Ο Javo προτείνει να μείνουν μαζί με τη Virginia. Εκείνη δεν μπορεί να επεξεργαστεί την ιδέα και του ζητά να της δώσει μερικές ακόμη μέρες. Η Carla, ευτυχισμένη στη Νέα Υόρκη, στέλνει στο Federico ένα βίντεο για τη διαμονή της εκεί.

Η Virginia, η Lucía, η Florα και η Miranda λαμβάνουν όλες ένα αντίγραφο της ίδιας ειδοποίησης που λέει ότι πρέπει να πάνε στο γραφείο του κ. Garibaldi στις 14 Οκτωβρίου για να λάβουν την κληρονομιά τους. Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά. Η ειδοποίηση δεν λέει τίποτα όμως για την τύχη του ξενοδοχείου. Ανησυχούν για το μέλλον όλων των εργαζομένων, για το μέλλον τους αλλά και για την Κάρλα, από την οποία δεν έχουν ακόμα νέα της!

Η Carla λαμβάνει επίσης την ειδοποίηση μέσω email και νιώθει ήδη νοσταλγία πιστεύοντας ότι θα είναι το τέλος του ξενοδοχείου.Οι αδελφές κάνουν μια συνάντηση και δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για την τύχη του ξενοδοχείου. Η Lucia θα φύγει, η Virginia και η Miranda δεν είναι ακόμα σίγουρες και η Flor θέλει να μείνει.

Mariano, Lucho, Federico και Leo μπόρεσαν να ρίξουν μια ματιά στην ειδοποίηση και είναι ανήσυχοι για την τύχη του ξενοδοχείου και των δουλειών τους. Ο καθένας τους θυμάται την μέρα που άρχισαν να εργάζονται στο ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, ο Javo και η Jazmín, που ήδη γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί, εργάζονται στην κουζίνα. Η Virginia λέει στον Javo ότι δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνει με το ξενοδοχείο και του προτείνει να φύγουν μαζί. Ο Javo της λέει ότι δεν μπορεί να αφήσει τη Santi.

Τέλος, όλες οι αδελφές αποφασίζουν ξεχωριστά να ξαναδιαβάσουν το γράμμα που τους άφησε ο πατέρας τους. Συγκινημένες καταλήγουν να αγκαλιάζονται. Είναι η τελευταία μέρα στο ξενοδοχείο. Όλες οι αδελφές πακετάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Αισθάνονται λίγο νοσταλγικά. Δεν ξέρουν τι θα τους συμβεί. Το ίδιο συμβαίνει και στους υπαλλήλους.

Επεισόδιο 118: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Είναι η τελευταία μέρα στο ξενοδοχείο. Όλα είναι ή έχουν ήδη συσκευαστεί. Οι αδελφές αισθάνονται λίγο νοσταλγικές, δεν ξέρουν τι θα τους συμβεί. Το ίδιο συμβαίνει με τους υπαλλήλους. Η διάθεση της Lucia αλλάζει συνεχώς, αλλά ορθώνει ανάστημα μόλις νιώσει ότι εκτίθεται.

Ο Javo συναντά τον Ignacio για να του πει να μην κοροϊδεύει τη Virginia ότι είναι άρρωστος. Ωστόσο, η Virginia τον εμπιστεύεται ακόμα. Ο Federico κατηγορεί τον Leo για το κλείσιμο του διαμερίσματος όπου επρόκειτο να κοιμηθεί με τη Miranda, γεγονός που κάνει τη Miranda να πάει στο διαμέρισμα του Damian. Η Virginia ευχαριστεί την Jazmín που ήταν στη ζωή της αδερφής της και την αγαπούσε. Η Carla εξακολουθεί να είναι στη Νέα Υόρκη και να στέλνει βίντεο στο Federico. Δέχεται  ένα τηλεφώνημα από τον Fernán, όπου της ζητά να δειπνήσουν μαζί. Έρχεται από το Λονδίνο, έκανε το ταξίδι αυτό ειδικά για εκείνη.

Η Virginia αναλαμβάνει πρωτοβουλία και καταφέρνει να προγραμματίσει την επόμενη μέρα μια τηλεδιάσκεψη με τις αδελφές της. Προσπαθεί επίσης να πείσει την Carla να επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες. Η Virginia, η Miranda και η Flor βρίσκουν παρηγοριά από τους Javo, Damián και Jazmín αντίστοιχα επειδή αισθάνονται άσχημα, αφού πρέπει να φύγουν από το ξενοδοχείο. Η τελευταία μέρα έρχεται και η προθεσμία είναι σήμερα. Οι αδελφές πρέπει να συναντηθούν στο γραφείο του συμβολαιογράφου.

Επεισόδιο 119: ΜΠΑΜΠΑΣ

Έφτασε η τελευταία μέρα, η ημερομηνία λήξης είναι σήμερα. Οι αδελφές πρέπει να συναντηθούν στο γραφείο του κ. Garibaldi στις 2 μ.μ. Αυτό τους κάνει νευρικούς, με την επιβαρυντική περίσταση ότι είναι η πρώτη επέτειος του θανάτου του πατέρα τους. Επιπλέον, δεν έχουν ακόμα νέα για την Carla.

Ο Mariano πηγαίνει να αποχαιρετήσει τη Lucia σε περίπτωση που δεν ξαναϊδωθούν και αυτό την ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Η Flor ελέγχει κάποια μέρη με την Jazmín για να ανοίξει ένα σαλόνι ομορφιάς. Η Miranda θυμάται επίσης την επέτειο και ο Damian την παρηγορεί. Για τον ίδιο λόγο, τη Virginia παρηγορεί ο Javo, με τον οποίο είναι πολύ κοντά.

Στο ξενοδοχείο, οι Mariano και Lolita, προσπαθούν να ενθαρρύνουν τους άλλους. Ο Javo μαγειρεύει για όλους. Η Lolita προσπαθεί να βάλει μουσική αλλά προκαλεί βραχυκύκλωμα. Τελικά, ο Lucho όντας ενοχλημένος, τους πετάει όλους έξω!

Στο γραφείο του συμβολαιογράφου, οι τέσσερις αδελφές διαφωνούν, ενώ περιμένουν τον κ. Garibaldi. Εκπλήσσονται από την εμφάνιση της Carla, που φτάνει ακριβώς την ώρα. Αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική, ούτε η μεγαλύτερη έκπληξη: ενώ οι πέντε αδερφές, κουρασμένες από την αναμονή, θέλουν να λάβουν τα χρήματα, ο συμβολαιογράφος τους λέει ότι υπάρχει κάποιος άλλος που πρόκειται να μπει. Είναι ο Mario Star, ο πατέρας τους. Οι πέντε αδελφές μένουν άφωνες. Αργότερα, αυτό που τους λέει ο πατέρας τους δεν τις καθησυχάζει καθόλου.

Οι μητέρες τους συναντιούνται στο ξενοδοχείο για να πάνε στο νεκροταφείο με τις κόρες τους για την επέτειο του υποτιθέμενου θανάτου του Mario. Αλλά όταν φτάνουν εκεί, ανακαλύπτουν ότι δεν είναι εκεί και ότι το ξενοδοχείο είναι κλειστό.

Επεισόδιο 120: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ

Τα κορίτσια εκπλήσσονται εντελώς όταν βλέπουν τον Mario. Αργότερα, στο ξενοδοχείο, ο Mario μιλά με την Teresa, την Elisa και την Coky για να τους εξηγήσει ότι η μόνη πρόθεσή του ήταν να δει τις κόρες του μαζί.

Τα κορίτσια δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το έκανε και δεν θέλουν να τον ξαναδούν. Ο Javo προσπαθεί να παρηγορήσει τη Virginia, ο Mariano τη Lucía, ο Federico τη Miranda και ο Lucho προσπαθεί να παρηγορήσει την Carla, αλλά είναι σε μεγάλο πόνο.

Μετά από μια μέρα αγωνίας και εκπλήξεων, ο Mario βγαίνει από το γραφείο και κάθεται για να σκεφτεί στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου. Τα κορίτσια, που συναντιούνται στο διάδρομο, πηγαίνουν εκεί που είναι. Ο Mario τους ομολογεί ότι το μόνο που ονειρευόταν ήταν να τα δει όλα μαζί.

Πέρασαν δεκαπέντε μήνες και ο Μάριο θυμάται τι συμβαίνει. Η Miranda είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια και βγαίνει με τον Federico. Η Carla εργάζεται στη Νέα Υόρκη και συνεχίζει να βλέπει το Lucho, που την επισκέπτεται συχνα. Η Lucía και ο Mariano έχουν δίδυμα και είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η Flor και η Jazmín υιοθέτησαν δύο κορίτσια και είναι αφοσιωμένες μητέρες.

Τέλος, ο Garibaldi μαζεύει τα κορίτσια στο ξενοδοχείο. Όταν φτάσουν, βρίσκουν ένα γράμμα του Mario. Τους λέει ότι δεν ήθελε να πουλήσει το ξενοδοχείο γιατί το είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του. Ωστόσο, θα πάρουν το μερίδιό τους στο ξενοδοχείο. Επιπλέον, αυτά τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Οι αδελφές γιορτάζουν, χαίρονται που είναι μαζί και νιώθουν υπερήφανες για ότι έχουν καταφέρει.-