Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 19:00

Las Estrellas

Επεισόδιο 112 Νανούρισμα

Ο Leon, που είχε πιει πάρα πολύ, καταλήγει να κοιμάται στο δωμάτιο του Lucho με την Trini. Ο Lucho τους ξυπνά. Ο Leon δεν θυμάται τι συνέβη. Η Trini του λέει ότι δεν συνέβη τίποτα, και ότι αποκοιμήθηκε.

Η Lucía διαφωνεί με την Carla επειδή δεν θέλει να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ή να πει στο Mariano για την εγκυμοσύνη της. Η Carla πηγαίνει στην κλινική αντί για αυτήν.

Η Trini βρίσκει ένα μωρό μόνο του σε ένα δωμάτιο λόγω της αμέλειας των γονιών του, καθώς έφυγαν από το ξενοδοχείο και έχουν κολλήσει στην κίνηση. Καλούν τη Lucia και την Carla να φροντίσουν το μωρό. Η Lucia θέλει να αποφύγει το ζήτημα, αλλά, επειδή η Carla δεν είναι εκεί, πρέπει να πάει εκείνη στο ξενοδοχείο.

Στην κλινική, ο Fernán λέει στην Carla ότι υπάρχει πιθανότητα η Lucía να έχει δίδυμα. Η Carla δεν ξέρει πώς να της πει τα νέα. Η Flor βλέπει την Jazmín να τραγουδά ένα νανούρισμα στο μωρό και συγκινείται από αυτό. Η Carla και ο γιατρός αναζητούν τη Lucia. Ο Lucho τους βλέπει μαζί και ζηλεύει.

Η Miranda και o Federico, ανακαλύπτουν ότι έχουν κάτι κοινό: τους αρέσουν τα μωρά, αρκεί να είναι κάποιου άλλου. Η Miranda τον καλεί να περάσει τη νύχτα μαζί της.

Η Carla προσκαλεί τον Fernán να φάει στο ξενοδοχείο. Ο Mariano πηγαίνει στο διαμέρισμα της Lucía για να ζητήσει συγγνώμη για την αντίδρασή του, αλλά της λέει ότι δεν την βλέπει ως πιθανή μητέρα των παιδιών του. Η Jazmín πηγαίνει να δει τη Flor στο δωμάτιό της, της λέει πόσο πολύ την αγαπά και τη φιλά.

Επεισόδιο 113 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Η Carla λέει στη Lucia ότι μπορεί να είναι έγκυος με δίδυμα. Η Lucia θυμωμένη και απογοητευμένη, καταλήγει να τσακωθεί με την αδερφή της. Η Carla είναι τόσο πληγωμένη που αποφασίζει ότι είχε αρκετά! Είναι αποφασισμένη να πάει σε αυτό το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και ο Federico θα την στηρίξει.

Η κατάσταση στο ξενοδοχείο είναι χαοτική. Lucho, Federico και Leo κάνουν το καλύτερο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό. Η Carla συναντά τον Fernán στο δρόμο και την καλεί να φάνε. Στο εστιατόριο θα φτάσει και η Lucia και θα τους δει μαζί.

Η Miranda έχει κάποια άσχημα νέα: Ο Damian είχε εμπλακεί σε ατύχημα ενώ έπαιζε ράγκμπι και είναι τώρα στο νοσοκομείο. Η Miranda συνειδητοποιεί πόσο νοιάζεται για τον Damián.

Η Virginia τηλεφωνεί επιτέλους στον Javo από τη Βοστώνη, αλλά είναι η Lolita που θα απαντήσει κατά λάθος στο τηλέφωνο του Javo. Τελικά ο Javo θα μιλήσει στηVirginia.

Ο Germán, αδελφός της Lolita, εμφανίζεται στο ξενοδοχείο, αλλά εκείνη τρέχει μακριά του. Ο Javo υπόσχεται στον Germán ότι θα τον βοηθήσει να έρθει ξανά σε επαφή με την αδερφή του.

Η Flor και η Jazmín περνούν τη νύχτα μαζί και είναι πολύ ερωτευμένες. Ωστόσο, η Flor ζηλεύει όταν η Jazmín λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την Elena.

Η Lucía δυσκολεύεται να δεχτεί αυτό το νέο στάδιο στη ζωή της. Μετά από μερικές έντονες στιγμές, ζητά από το Mariano να τη συναντήσει στο διαμέρισμά της και αποφασίζει να βάλει τέρμα στη σχέση τους.

Επεισόδιο 114 ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η Carla ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη. Ο Fernan την παίρνει στο αεροδρόμιο. Η Carla ζητά από το Lucho να μην πει τίποτα για το ταξίδι της στις αδελφές της. Όσο είναι στη Νέα Υόρκη, πηγαίνει στα αξιοθέατα και μαγνητοσκοπεί ένα βίντεο για το Federico.

Η αστυνομία επικοινωνεί με το ξενοδοχείο. Ένα άτομο που ονομάζεται Paula Torres συνελήφθη και έχει στο παρελθόν επικοινωνήσει με το Mariano. Η Lucía εξαγριώνεται όταν το ανακαλύπτει. Η Paula αποδεικνύεται ότι είναι η Poli, μια κοπέλα που ζει στο δρόμο και ο Mariano είχε προσκαλέσει για πρωινό στο ξενοδοχείο. Η Miranda αποφασίζει να προσφέρει στην Poli δουλειά στο ξενοδοχείο. Ο Mariano την παίρνει στην κουζίνα, όπου θα εργαστεί για τον Javo.

Η Miranda φροντίζει τον Damián στο νοσοκομείο. Ο Federico πιστεύει ότι η απόσταση μεταξύ εκείνου και της Miranda αυξάνεται όλο και περισσότερο! Η Miranda ζητά από τη Lucia να αφήσει το Mariano. Ο Leon παραδίδει έναν πίνακα που έστειλε η Elena για την Jazmín από το Βερολίνο. Η Flor ζηλεύει και καταλήγουν να διαφωνούν.

Η Lolita νιώθει απαίσια τώρα που επέστρεψε ο αδερφός της. Αρρωσταίνει και αναζητά παρηγοριά στο Javo. Την αφήνει να μείνει σπίτι του, ενώ εκείνος πηγαίνει στη δουλειά. Ο Germán μιλά με τον Javo στο ξενοδοχείο και ο Javo του λέει ότι μπορεί να πάει να δει την αδερφή του στο διαμέρισμά του. Ο Germán και η Lolita μιλούν για την τραγική οικογενειακή τους ιστορία.

Επεισόδιο 115 ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ

Η Lucía είναι αποφασισμένη να πουλήσει το μερίδιό της στο ξενοδοχείο, αλλά ταυτόχρονα λυπάται που θα χάσει την επαφή με τις αδελφές της.

Η Jazmín και η Flor μιλούν και κανονίζουν να συναντηθούν στο διαμέρισμα της Jazmín. Ομολογεί ότι την αγαπήσε από τη στιγμή που την συνάντησε και ότι την κάνει ευτυχισμένη.

Η Carla καλεί τον Federico από τη Νέα Υόρκη, αλλά δεν θέλει κανέναν να ξέρει πού είναι.

Ο Mariano και η Lucía είναι απομακρυσμένοι και δεν μιλούν, αλλά κανένας τους δεν υποχωρεί.

Η Lucía είναι ευχαριστημένη με τη δουλειά της Poli και επιτρέπει στο Mariano να γνωρίζει ότι είναι ευχαριστημένη με τη βοήθεια που της δίνει.

Ο Leo δανείζεται το διαμέρισμα του Federico για να περάσει τη νύχτα με τη Trinidad. Ξεχνάει όμως τη κουζίνα αναμμένη και προκαλεί έκρηξη.

Η Miranda πηγαίνει με τον Federico για να δει τι συνέβη στο διαμέρισμα του φίλου του. Καταλήγουν να προγραμματίσουν ένα δείπνο ανάμεσά τους, το οποίο ακυρώνεται επειδή ο Damián φεύγει από την κλινική και αποφασίζει να τον παραλάβει. Ο Damián σχεδιάζει μια έκπληξη για αυτήν στην κουζίνα του ξενοδοχείου, η οποία είναι γεμάτη λουλούδια και κεριά. Ομολογεί ξανά την αγάπη του και τολμά να την φιλήσει.

Η Lucia είναι πολύ λυπημένη και κλαίει ασταμάτητα. Χρειάζεται την Carla και της στέλνει ένα φωνητικό μήνυμα για να την ενημερώσει.

Επεισόδιο 116 ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Η Carla είναι ακόμα στη Νέα Υόρκη. Ο Federico είναι το μόνο άτομο που ξέρει πού είναι.

Ο Leon δίνει ένα φάκελο στη Flor. Υπάρχουν τρία εισιτήρια για να δούνε την αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου της Flor. Η Flor πιστεύει ότι είναι ένα δώρο από την Jazmín ή τη Virginia στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι προήλθε από κάποιον άλλο. Παίρνει την Jazmín στο γήπεδο.

Η Lolita ενθαρρύνει τη Flor να εκμεταλλευτεί τις πιθανότητές της με την Jazmín . Flor και Jazmín πηγαίνουν σε ένα μπαρ πριν από τον αγώνα. Η Flor νιώθει την παρουσία του πατέρα της, δίπλα της. Η Lucia βλέπει τη Diana, τη θεραπεύτρια της. Μιλούν για το φόβο της να χτίσει δεσμούς και να γίνει ίσως μητέρα. Αισθάνεται πολύ συγκινημένη μετά τη συνεδρία της. Έχει επίσης μια πολύ βαθιά και συγκινητική συνομιλία με την Elisa. Η Lucía βλέπει το Mariano να ενεργεί σαν πραγματικός πατέρας με την Anita.

Ο Germán αποφασίζει να φύγει από το ξενοδοχείο. Προσπαθεί να πάρει τη Lolita μαζί του, αλλά εκείνη απορρίπτει την προσφορά του.

Η Virginia επιστρέφει. Ο Ignacio, ο οποίος ταξίδεψε με διαφορετική πτήση, φτάνει στο ξενοδοχείο για να της ζητήσει συγγνώμη. Πρέπει να ακούσει τη Virginia να παραδέχεται ότι βλέπει τον Javo. Της δείχνει τη φωτογραφία του Javo και της Virginia που φεύγουν από το μοτέλ.

Η Lolita αισθάνεται απαίσια όταν βλέπει ξανά τον Javo και τη Virginia. Ο Germán της ενοικιάζει ένα δωμάτιο στο Stars Hotel. Ο Lucho και ο Leon ανησυχούν γιατί δεν ξέρουν τι θα συμβεί με το ξενοδοχείο. Οι αδελφές δεν του έχουν απάντηση όμως. Η Trini και ο Leo φλερτάρουν. Η Miranda ζητά από τον Damián να είναι χαλαρός με τη σχέση τους. Αποφασίζουν επίσης ότι θα επιστρέψουν στην Ιατρική Σχολή.