Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17.00

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 92 Νύχτα Αναμνήσεων

Η Flor και η Miranda μιλούν για το τι συνέβη στο San Pedro. Ο Federico περιπλανιέται στους διαδρόμους, χωρίς παπούτσια. Ο Lucho και η Carla κάνουν έρωτα αλλά κάτι δεν αρέσει σε εκείνη και φεύγει. Η Flor αφήνει τη Miranda και τον  Federico μόνους και πηγαίνει στο κατάστρωμα για ένα ποτό. Eκεί συναντά την Jazmín και αρχίζουν να μιλάνε και να θυμούνται όμορφες καταστάσεις. Η Carla είναι αναστατωμένη αφού άφησε τον Lucho μόνο του και πηγαίνει να δει τη Lucia, η οποία εξακολουθεί να είναι θυμωμένη μαζί της.

Η Lucia μιλάει με την Carla για τις ερωτικές της σχέσεις, ενώ περιμένει το Mariano να επιστρέψει μετά τον καβγά που είχανε. Ο Federico και η Miranda θυμούνται τις πρώτες τους συναντήσεις. Ο Federico την φλερτάρει, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους. Η Carla θυμάται τις καλές στιγμές που έχει περάσει με τον Lucho και επιστρέφει στο δωμάτιό του, έτσι ώστε να επανορθώσει.

Επεισόδιο 93 Η Παραίτηση

Ο Javo αποφασίζει να πάρει άδεια από το ξενοδοχείο επ ‘αόριστόν. Παρόλο που η Virginia προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη εκείνος επιμένει στην απόφασή του. Η Virginia υποφέρει και ανησυχεί πολύ για την μπερδεμένη κατάσταση με τον Ignacio.

Η Flor προσπαθεί να πλησιάσει την Jazmín, κόντρα σε όλα τα ταμπού της. Σημειώνει μεγάλη πρόοδο όταν την φιλά μπροστά σε κόσμο και νιώθει ευτυχία με αυτήν την κίνηση.

Ο Mariano συναντά τον Federico, τον Leo και τον Lucho στο διαμέρισμά του. Αυτό θυμώνει την Lucía, αφού πιστεύει ότι εκείνος προτιμά να περνάει χρόνο με τους φίλους του παρά μαζί της. Η Carla εκνευρίζεται με τον Lucho επειδή επιλέγει να πάει στο κάλεσμα του Mariano και την αφήνει μόνη της να παρακολουθεί τηλεόραση. Ο Lucho επιστρέφει με παγωτό για τους δυο τους αλλά η Carla δεν θέλει να τον δει.

Η Miranda αισθάνεται πιεσμένη από τον Federico, που την πλησιάζει όλο και περισσότερο με σκοπό να τη βοηθήσει να γίνει τραγουδίστρια. Αποφασίζει να τον απομακρύνει.

Όλες οι αδελφές καταλήγουν μόνες, γεμάτες σκέψεις και λυπημένες ενώ προσπαθούν να κοιμηθούν.

Επεισόδιο 94 Ο Αποχαιρετισμός

Ήρθε η μέρα που ο Javo θα  πει αντίο. Η Virginia προσπαθεί ακόμα και την τελευταία στιγμή να τον πείσει αλλά είναι αποφασισμένος να φύγει παρόλο που νιώθει βαθιά ερωτευμένος μαζί της. Κάνουν έρωτα για τελευταία φορά και του δίνει μια φωτογραφία που είναι οι δυο τους ώστε να τη θυμάται για πάντα. Η Lolita πηγαίνει στο σπίτι του Javo αλλά τον βλέπει μαζί με τη Virginia και φεύγει.

Η Flor λέει στην Jazmín πώς νιώθει πολλά για εκείνη αλλά η Jazmín είναι τόσο απασχολημένη στην κουζίνα που δεν μπορεί να της απαντήσει και της ζητάει να περιμένει.  Η Flor έχει την αίσθηση ότι είναι πολύ αργά για τις δυο τους και απογοητεύεται.

Η Carla χάνει την υπομονή της με μια ζημία στο ξενοδοχείο. Στο τέλος όλα πάνε καλά αφού ο Lucho την βοηθά να λύσει το πρόβλημα με το λέβητα.

Η Miranda και ο Federico έρχονται πολύ κοντά. Θέλει να της ζητήσει να βγουν για φαγητό  αλλά τελικά θα παραγγείλει room service.

Επεισόδιο 95 Αποτυχία

Η Jazmín δεν μπορεί να αποφασίσει και δεν ξέρει τι να κάνει με τη Flor και την Elena. Η Flor είναι λυπημένη αφού βλέπει ότι η Jazmín είναι απόμακρη. Η Miranda και ο Federico είναι επιτέλους μαζί. Η Carla και ο Lucho έρχονται όλο και πιο κοντά. Η Lolita και η Virginia είναι λυπημένες τώρα που έφυγε ο Javo.

Ο Ignacio επιστρέφει από το San Pedro. Γευματίζουν με την Virginia στο μπαρ που συναντήθηκαν για πρώτη φορά και αναπολούν τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.

Η Lucía μιλάει με έναν νέο πελάτη που σκοπεύει να κάνει μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο, αλλά δεν μπορεί να οργανώσει τίποτα αφού δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι της. Η Carla όμως ακυρώνει την εκδήλωση.

Η Jazmín συναντά την Elena και της λέει ότι δέχεται την πρόσκλησή να επισκεφτούν μαζί τους γονείς της Elena στην εξοχή. Τυχαία συναντούν στο ίδιο μπαρ την Virginia και τον Ignacio. Ο Ignacio προσκαλεί τη Virginia να πάει στην Punta del Este μαζί του.

Στο ξενοδοχείο, η Lolita είναι υπεύθυνη για την κουζίνα. Ο  Leo, η Trinidad και ο Dany είναι εκεί και την βοηθούν. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα είναι χαοτική.

Επεισόδιο 96 Οι αδελφές ενωμένες

Η Flor αναστατώνεται από το θέαμα της Jazmín και της Elena που φιλιούνται. Η Jazmín της λέει ότι δεν θέλει να την χάσει αλλά η Flor αρνείται να την περιμένει και νιώθει ακόμα πιο μπερδεμένη.

Η Miranda ανακαλύπτει ότι η ασθένεια του Ignacio είναι σε τελικό στάδιο και αυτό της προκαλεί πανικό. Στο μυαλό της έρχονται όλες οι ευτυχισμένες στιγμές που έζησε μαζί του.

Είναι τα γενέθλια του Lucho. Η Virginia πηγαίνει στο Punta del Este με τον Ignacio.Η Carla ετοιμάζει πάρτι για τους δυο τους. Ο Lucho δέχεται με χαρά την πρόσκλησή της, αλλά δεν γνωρίζει ότι ο Mariano έχει καλέσει τους φίλους του, για να το γιορτάσουν από το μεσημέρι.

Πιεσμένη από τον Federico, η Miranda θα του πει πώς συνάντησε τον Ignacio.

Η Jazmín, ετοιμάζεται για την εκδρομή στην εξοχή με την Elena, αλλά καθυστερεί καθώς βοηθάει στις προετοιμασίες για το πάρτι του Lucho. Η Elena πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να την πάρει. Η Flor τις βλέπει μαζί και καταρρέει. Στην τραπεζαρία, ακούει τον Lucho και τους φίλους του να συζητούν για την Carla και τη Lucia. Δεν αντέχει και ξεσπάει σε εκείνους υπερασπίζοντας τις αδελφές της. Η Carla, που το ακούει, θυμώνει και ακυρώνει το πάρτι γενεθλίων. Αργότερα, η Miranda, η Flor και η Carla, διασκεδάζουν μαζί, κάτι που ευχαριστεί τον πατέρα τους.