Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Las Estrellas: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«LAS ESTRELLAS»
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17.00

LAS ESTRELLAS

Επεισόδιο 82 Επικίνδυνη ζώνη

Η Lucia θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στήθους και από το φόβο της ξεσπάει σε όλους γύρω της. Μόνο η Carla και ο Mariano μένουν δίπλα της και την φροντίζουν. Όλες οι αδελφές επηρεάζονται από το γεγονός. Τελικά η επέμβαση είναι επιτυχής και η Lucia ανακουφισμένη ζητά από το Mariano να μείνει μαζί της. Στο ξενοδοχείο, το πρόβλημα της ημέρας προκύπτει όταν οι γείτονες παραπονιούνται για τα αυτοκίνητα που μπαίνουν και βγαίνουν συνεχώς.

Ο Dany αντιλαμβάνεται ότι η Flor και η Jazmín είναι μαζί και αυτό του χαλάει τη διάθεση.

Η Miranda ευχαριστεί τον Federico για όλα όσα έχει κάνει για εκείνη και κάνουν έρωτα.

Ο Lucho επισκέπτεται την Carla, αλλά απογοητεύεται όταν ανακαλύπτει ότι κοιτάζει μια φωτογραφία του Sebastian, της Lucia και της ίδιας. Η Virginia, βγαίνει μια βόλτα με τον Javo, που καταλήγει σε τσακωμό. Το ίδιο βράδυ όμως εκείνη πάει να τον βρει και φιλιούνται με πάθος.

Η Lucía, η Carla, ο Mariano και ο Lucho τρώνε πίτσα, πίνουν μπύρα και παίζουν παιχνίδια. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, οι δύο αδελφές είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η Lucia την ώρα της ψυχανάλυσης μιλάει για τις φοβίες που πέρασε, για τα λάθη του χαρακτήρα της που θέλει να διορθώσει αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Επεισόδιο 83 Αποκαλύψεις

Η Carla ξυπνά μετά από εφιάλτη που είδε τον εαυτό της και τη Lucia να πεθαίνουν και να καταλήγουν εκείνη στον παράδεισο και η αδελφή της στην κόλαση. Η Virginia σχεδιάζει να περάσει την Κυριακή με τον Javo, αλλά ανακαλύπτει ότι η Muñeca δεν έχει έρθει για δουλειά στο ξενοδοχείο και τότε πηγαίνει στον Ignacio για να δει μήπως εργάζεται εκεί. Η Virginia και ο Ignacio μαλώνουν. Ο Javo έχει μια πολύ καλή πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό. Ο Mariano τον συμβουλεύει να δεχτεί την πρόταση και να μην αφήνει πότε τέτοιες ευκαιρίες!

Η Flor και η Jazmín αποφασίζουν να περάσουν τη μέρα τους στο εξοχικό της Jazmín για να είναι οι δυο τους. Η Jazmín αποκαλύπτει πράγματα από το παρελθόν της και όλα κυλάνε καλά μέχρι που εμφανίζεται η Elena η πρώην κοπέλα της… Η Flor νιώθει άβολα και παρατηρεί ότι ίσως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα μεταξύ τους.

Η Elisa μαθαίνει για τη χειρουργική επέμβαση της Lucía και πανικοβάλλεται. Η Lucia, η οποία προσπαθεί να αλλάξει στάση τώρα που έφτασε τόσο κοντά στο θάνατο, καλεί τη μητέρα της για φαγητό. Μαζί θα είναι η Carla, ο Mariano και ο Lucho.

Ο πατέρας του Federico τον διώχνει από το σπίτι και ακυρώνει όλες τις πιστωτικές του κάρτες. Ο Federico προσπαθεί να κρύψει το γεγονός από τη Miranda, αλλά τελικά θα της τα πει όλα. Ελπίζει ότι εκείνη θα τον φιλοξενήσει όμως η Miranda θα του μιλήσει ανοιχτά για την ιδέα του, να ζουν μαζί.

Επεισόδιο 84  Αποστάσεις

Οι αδερφές μαζεύονται για να λύσουν το θέμα εργασίας της Muñeca. Η Virginia της ζητά να επιλέξει αν θέλει να εργαστεί στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι του Ignacio και τότε η Muñeca υποβάλει την παραίτησή της. Οι αδελφές δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε μια λύση, οπότε η Lucia και η Carla αναλαμβάνουν να λύσουν την κατάσταση. Η Carla προσλαμβάνει τη Muñeca πίσω, και τις προσφέρει και τις δυο θέσεις εργασίας στο ωράριό της.

Ο Lucho είναι ακόμα θυμωμένος με την Carla και την αποφεύγει. Η Virginia παρακαλεί τον Javo να μην φύγει. Εκείνος απογοητευμένος της λέει ότι δεν θα είναι ποτέ μαζί παρόλο που την αγαπά. Η Miranda πηγαίνει να μιλήσει με τον Rodrigo για τον Federico, και τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Ο Dany έρχεται αντιμέτωπος με την Jasmin και την ρωτά για τη σχέση της με τη Flor. Εκείνη αποφεύγει την κουβέντα και ενημερώνει τη Flor. Η Flor της ζητά συγγνώμη για αυτό που συνέβη την προηγούμενη μέρα. Η Jazmín αποδέχεται τη συγγνώμη της, ενώ νιώθει ότι θέλει να μείνει για λίγο μακριά της.

Επεισόδιο 85  Ήρθε η Άνοιξη

Η Lucía παίρνει άδεια από το ξενοδοχείο και ο Mariano δεν πηγαίνει στη δουλειά του για να περάσουν μαζί τη μέρα. Η Carla θέλει να μείνει στη σοφίτα της Lucia για να μην βλέπει συνεχώς μπροστά της τον Lucho. Ωστόσο, η Lucía της λέει ότι εκείνη και ο Mariano χρειάζονται κάποια μυστικότητα και την διώχνει από το διαμέρισμά της. Η Carla επιστρέφει στο ξενοδοχείο και ο Lucho υποβάλει την παραίτησή του, αλλά εκείνη δεν το παίρνει σοβαρά.

Η Muñeca λέει στη Virginia ότι ο γιατρός επισκέπτεται συχνά το Ignacio. Η Virginia μιλά με τον γιατρό, αλλά ρωτάει τον Ignacio, ο οποίος δεν της λέει για την ασθένειά του, αλλά μόνο ότι πούλησε το διαμέρισμα. Η Elena φτάνει στο ξενοδοχείο για να συναντήσει την Jasmin. Οι δυο τους έχουν έρθει πάλι κοντά μετά τη συνάντηση στο εξοχικό. Η Flor θυμώνει με την παρουσία της κοπέλας εκεί παρόλο που η Jazmín προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Στο τέλος η Elena φεύγει μαζί με την Jazmín.

Ο Federico συναντά τον Ignacio και ζητά τη βοήθειά του για την αγωγή που υπέβαλε ο δημοσιογράφος. Η Miranda τους βλέπει και θυμώνει με τον Federico που ζητάει βοήθεια από τον Ignacio.

Στο τέλος της ημέρας, η Carla, η Flor και η Miranda διασκεδάζουν μαζί για να ξεχάσουν λίγο τα προβλήματά τους. Ο Lucho, ο Leo και ο Federico κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Επεισόδιο 86  Κίνηση Ματ

Η Lucía δέχεται πρόταση για δουλειά στη Νέα Υόρκη και προγραμματίζει ένα ταξίδι εκεί μαζί με το Mariano χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα. Ο Mariano θυμώνει μαζί της που επιμένει να ορίζει τη ζωή του.

Ο Lucho υποβάλει την παραίτησή του στο ξενοδοχείο και πακετάρει τα πράγματα του για να φύγει. Η Carla συνειδητοποιεί ότι αυτό την επηρεάζει περισσότερο από ότι είναι πρόθυμη να παραδεχτεί.

Η Lolita κοιμάται στον καναπέ του Javo. Η Virginia φτάνει εκεί και η Lolita κρύβεται. Αργότερα, ο Javo της λέει την αλήθεια και εκείνη θυμώνει. Συναντιέται με τον Ignacio για να αποχαιρετήσει το διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί για οκτώ χρόνια και έχει ανάμικτα συναισθήματα.

Αφού πέρασαν τη νύχτα μαζί, η Elena προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Jazmín. Η Jazmín νιώθει μπερδεμένη αφού η Elena ήταν η μεγάλη της αγάπη. Η Elena μιλά στη Flor για την επανασύνδεση με την Jazmín. Όταν η Jazmín το ανακαλύπτει, θυμώνει με την Elena και καλεί τη Flor να της  εξηγήσει, αλλά η Flor προσποιείται ότι δεν τη νοιάζει. Η Jazmin ξέρει ότι είναι αναστατωμένη και υποφέρει επειδή προκάλεσε πόνο στη Flor.

Ο Ignacio, για να καθαρίσει τη συνείδησή του, ομολογεί στη Miranda ότι αυτός έστειλε τον Manuel στη φυλακή. Η Lucía τους βλέπει μαζί και τον απειλεί να μην τολμήσει να βλάψει οποιαδήποτε από τις αδελφές της.

Η Miranda, που επηρεάζεται από αυτό, γράφει μια επιστολή στον Manuel, λέγοντάς του ότι εξακολουθεί να τον αγαπά. Ο Federico διαβάζει το γράμμα και λυπάται για την Miranda.